Britney Spears deelt eerste beelden van bruiloft

Karen Luiken-11 juni 2022 om 04:53

Britney Spears is een getrouwde vrouw. De zangeres gaf donderdag het jawoord aan Sam Ashgari en geeft haar fans via Instagram een kleine sfeerimpressie van hoe haar grote dag is geweest. "Sprookjes bestaan", zegt ze.

Uit een filmpje blijkt dat Britney een witte trouwjurk met bijpassende choker droeg. Tijdens het avondfeest had ze een zwart jurkje aan. Sam ging, zoals je misschien zou verwachten, strak in het pak.

“Holy holy crap! We hebben het gedaan”, schrijft Britney op Instagram. “We zijn getrouwd. Het was de meest spectaculaire dag ooit. Ik was de hele ochtend zenuwachtig en realiseerde me dat we gewoon echt gingen trouwen! Ik had een paniekaanval maar daarna ging het weer.”

De ceremonie was volgens de zangeres een droom, het feest was zelfs nog beter. “Zoveel geweldige mensen zijn gekomen. Drew Barrymore en Selena Gomez waren erbij. Ik was sprakeloos toen ik Madonna weer kuste.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer