Britney Spears deelt eerste beelden van bruiloft

Karen Luiken-11 juni 2022 om 04:53

Britney Spears is een getrouwde vrouw. De zangeres gaf donderdag het jawoord aan Sam Ashgari en geeft haar fans via Instagram een kleine sfeerimpressie van hoe haar grote dag is geweest. "Sprookjes bestaan", zegt ze.

Uit een filmpje blijkt dat Britney een witte trouwjurk met bijpassende choker droeg. Tijdens het avondfeest had ze een zwart jurkje aan. Sam ging, zoals je misschien zou verwachten, strak in het pak.

“Holy holy crap! We hebben het gedaan”, schrijft Britney op Instagram. “We zijn getrouwd. Het was de meest spectaculaire dag ooit. Ik was de hele ochtend zenuwachtig en realiseerde me dat we gewoon echt gingen trouwen! Ik had een paniekaanval maar daarna ging het weer.”

De ceremonie was volgens de zangeres een droom, het feest was zelfs nog beter. “Zoveel geweldige mensen zijn gekomen. Drew Barrymore en Selena Gomez waren erbij. Ik was sprakeloos toen ik Madonna weer kuste.”

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer