Disney komt met docu over Buzz Lightyear!

Dieter Blarinckx-10 juni 2022 om 20:18

Vanaf volgende week kan je in de bioscoop het verhaal ontdekken van Buzz Lightyear in de gelijknamige film 'Lightyear'. De nieuwe animatiefilm vertelt het échte verhaal van Space Ranger Buzz Lightyear. En Disney dropte nu ook een documentaire over de 'Toy Story'-held.

"Wie is Buzz Lightyear? Ontdek zijn verhaal in Disney en Pixars 'Lightyear' 🚀 vanaf 15 juni in de bioscoop en zie hoe een icoon tot stand kwam in 'Beyond Infinity: Buzz and The Journey To Lightyear', een Original documentaire exclusief te streamen op Disney+ ✍💫", klinkt het bij de aankondiging van Disney.

'Beyond Infinity: Buzz and The Journey To Lightyear' is nu te streamen via Disney+.

Check de trailer hieronder:

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Officiële trailer van 'Teen Wolf'-film is hier

Karen Luiken-06 december 2022 om 06:53

Het zal nu niet lang meer duren voor een groot deel van de cast van de MTV-serie ‘Teen Wolf’ bij elkaar komt voor het langverwachte vervolg. Er is een film op komst. En dit zijn de nieuwste beelden!

In de film van Paramount+ worden de kijkers terug gebracht naar Beacon Hills. Met een volle maan op komst is er een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven janken en roepen op tot de terugkeer van allerlei wezens die in het holst van de nacht van gedaante verwisselen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de dodelijkste vijand ooit.

De cast bestaat uit een aantal bekende gezichten, waaronder Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

Ontdek meer