Vanaf nu voorrangspas in Disneyland Paris aan 140 euro

Dieter Blarinckx-10 juni 2022 om 20:16

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het moment aangebroken: nu ga je in Disneyland Paris stevig betalen om voorbij te steken. Zo’n voorsteekpasje kost zo’n 140 euro per persoon in het weekend en de schoolvakanties.

Met Disney Premier Access Ultimate kunnen gasten van de twee themaparken bij twaalf attracties in de Disney-parken eenmalig de wachtrij overslaan. Door de week kost zo’n pasje je 90 euro per persoon. In het weekend en tijdens de schoolvakanties zal je zo’n 140 euro moeten betalen.

Sinds de zomer van 2021 kan je in Disneyland Paris al een Premier Access kopen, de opvolger van het gratis FastPass-systeem. Maar daar betaalde je pér attractie. Nu is er dus de optie om de wachttijd bij twaalf attracties in één keer aan te kopen, zonder rekening te hoeven houden met tijdslots.

Zo’n pas kan je vanaf nu aankopen via de officiële Disneyland Paris-app en/of de website.

Het awkward cadeau van Clémentine!

Joyce Vander Auwera-07 december 2022 om 15:30

Clémentine werd uitgenodigd op het Amazon Launch Event en mocht een awkward cadeau ruilen voor een veel leuker presentje. 👀🎁 Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw holiday gifts? 🎄 Check https://amazon.com.be

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer