Wat als...? Marvel lost eerste trailer van animatieserie 'What If...'

Dieter Blarinckx-08 juli 2021 om 17:39

Marvel-fans, deze is speciaal voor jullie! Want hebben jullie je ooit al eens afgevraagd "wat als..."? Wel, het team van Marvel duidelijk ook! Gebaseerd op die ene hamvraag, komen ze binnenkort met hun eerste animatieserie "What If...". Betreed het multiversum van oneindige mogelijkheden, luidt de slagzin van de serie.

"What if...?", is vanaf 11 augustus te streamen op Disney+ met elke woensdag een nieuwe aflevering!

Check hieronder de awesome trailer:

Zien: Andy Peelman neemt afscheid van 'De Buurtpolitie'

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 21:45

Al sinds 2014 speelt de Vlaamse acteur Andy Peelman de rol van agent Koen Baetens in de VTM-serie 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie', maar dat hoofdstuk is nu volledig over en uit. De 38-jarige acteur heeft nu officieel afscheid genomen van zijn rol.

In de serie is immers te zien hoe Koen op een heroïsche manier om het leven komt: hij vangt een schot op voor niemand minder dan Veronique De Kock en sterft. Het afscheid zat er al lang aan te komen: “Ik wilde nog één laatste keer terugkomen. Maar dan moest ik wel sterven, dat was de voorwaarde”, liet hij weten aan Het Laatste Nieuws.

Op zijn insta plaatste Peelman ook een pakkend afscheidsbericht:

"Wat een rollercoaster! Hoe het allemaal begon, wat we allemaal bereikt hebben. Beetje strips, enkele bioscoopjes gedaan, dvd-boxen, bordspel, naar het schijnt een attractie in Plopsaland. Yes we can! Heel wat mensen hebben hier aan meegewerkt en dit alles mogelijk gemaakt. Bedankt daarvoor. Bedankt dat dit de start mocht zijn in de onbekende mediawereld. Ongelooflijke berichten die ik krijg van jullie, kijkers, fans van het gegeven... Doet deugd om te lezen dat Koen voor jullie écht wat betekende. Maar voor nu en voor altijd, Koen, out... Nu andere programma's maken waar jullie opnieuw blij van worden."

We gaan je missen Andy!

Eerste kus in 'Big Brother'-huis is een feit

Karen Luiken-12 januari 2022 om 11:17

Het kan de kijker bijna niet ontgaan zijn, maar er bloeit iets op tussen Vera en Dimitri in het ‘Big Brother’-huis. Sterker nog: de twee hebben voor het eerst gekust. En we hebben de beelden!

Ontdek meer