K3'tje Hanne is zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-10 juni 2022 om 09:28

Grote veranderingen zijn gaande in het leven van Hanne Verbruggen. Het K3’tje is zwanger en zal over een paar maanden bevallen van haar eerste kindje. Dat nieuws maakt ze zelf bekend via Instagram.

“Adventure is out there! Hope you’re ready, little one”, schrijft Hanne bij een foto op social media. Uit het beeld wordt duidelijk dat de kleine in december verwacht wordt. Het is nog niet duidelijk of het een jongetje of meisje zal worden.

De vader van het kindje is Jorn, met wie Hanne nu ruim tien jaar samen is. De twee stapten in 2020 in het huwelijksbootje.

Hanne zal de komende tijd gewoon blijven werken. Een paar dagen geleden werd er namelijk nog een nieuwe K3-show aangekondigd. “Studio 100 en Hanne bekijken momenteel samen of er praktische aanpassingen nodig zullen zijn”, klink het volgens HLN in een persbericht.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer