K3'tje Hanne is zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-10 juni 2022 om 09:28

Grote veranderingen zijn gaande in het leven van Hanne Verbruggen. Het K3’tje is zwanger en zal over een paar maanden bevallen van haar eerste kindje. Dat nieuws maakt ze zelf bekend via Instagram.

“Adventure is out there! Hope you’re ready, little one”, schrijft Hanne bij een foto op social media. Uit het beeld wordt duidelijk dat de kleine in december verwacht wordt. Het is nog niet duidelijk of het een jongetje of meisje zal worden.

De vader van het kindje is Jorn, met wie Hanne nu ruim tien jaar samen is. De twee stapten in 2020 in het huwelijksbootje.

Hanne zal de komende tijd gewoon blijven werken. Een paar dagen geleden werd er namelijk nog een nieuwe K3-show aangekondigd. “Studio 100 en Hanne bekijken momenteel samen of er praktische aanpassingen nodig zullen zijn”, klink het volgens HLN in een persbericht.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer