Is Zac Efron stiekem getrouwd?!

Sofie Verbeeck-10 juni 2022 om 11:00

Op zijn Instagram plaatste Zac Efron een video waarin hij zijn nieuwe project promoot. Maar zijn fans hebben interesse in iets helemaal anders. In de video valt op hoe een ring rond zijn ringvinger schittert. De vraag is dus nu of de High School Musical-acteur stiekem getrouwd is?!

In de video zit Zac op een bankje in een wei met een bruine beer. Bij de video schrijft hij: “Oh, hey daar beer. 6.14.22, enkele gokjes?” De meesten verwachten een vervolg van de Netflixserie 'Down to earth with Zac Efron', die dan op 14 juni zou uitkomen. In die serie gaat de acteur op reis rond de wereld en gaat hij opzoek naar duurzame en gezonde levensstijlen.

Dat is een leuke teaser, maar de leukste teaser is de ring rond zijn vinger die zo opvalt. Veel fans vragen zich nu af of Zac Efron stiekem getrouwd is ondertussen? Veel meer dan de ring in het filmpje is er niet geweten dus of het waar is zal moeten blijken uit de reactie van Zac zelf.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer