Is Zac Efron stiekem getrouwd?!

Sofie Verbeeck-10 juni 2022 om 11:00

Op zijn Instagram plaatste Zac Efron een video waarin hij zijn nieuwe project promoot. Maar zijn fans hebben interesse in iets helemaal anders. In de video valt op hoe een ring rond zijn ringvinger schittert. De vraag is dus nu of de High School Musical-acteur stiekem getrouwd is?!

In de video zit Zac op een bankje in een wei met een bruine beer. Bij de video schrijft hij: “Oh, hey daar beer. 6.14.22, enkele gokjes?” De meesten verwachten een vervolg van de Netflixserie 'Down to earth with Zac Efron', die dan op 14 juni zou uitkomen. In die serie gaat de acteur op reis rond de wereld en gaat hij opzoek naar duurzame en gezonde levensstijlen.

Dat is een leuke teaser, maar de leukste teaser is de ring rond zijn vinger die zo opvalt. Veel fans vragen zich nu af of Zac Efron stiekem getrouwd is ondertussen? Veel meer dan de ring in het filmpje is er niet geweten dus of het waar is zal moeten blijken uit de reactie van Zac zelf.

NASA gaat wegen bouwen op de maan

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 15:16

De toekomst komt ineens écht wel dichtbij want NASA heeft aangekondigd dat ze willen starten met het aanleggen van wegen op de maan. Ze hebben namelijk een contract van 57 miljoen dollar lopen met een firma die zal instaan voor de infrastructuur op de maan.

Er komen dus vrijwel zeker wegen op de maan. Het contract dat NASA aanging met een anonieme firma, vermeldt de ontwikkeling van bouwtechnologieën om infrastructuur op de maan te bouwen, waaronder landingsplatforms, habitats en wegen. Het contract loopt (voorlopig) tot 2028.

Zo wil NASA het onderzoek en de ontwikkeling van ruimtebouwsystemen verder uitwerken. Ze hopen zo om de ruimte stukje bij beetje meer te verkennen.

Spannend!

Veel meer ongelukken door rijden onder invloed van drugs

Karen Luiken-08 december 2022 om 08:27- Foto:

Photo by Nastya Dulhiier on Unsplash

Er gebeuren steeds meer ongevallen met chauffeurs die onder invloed zijn van drugs. Alleen in de eerste helft van dit jaar ging het al om 262 ongelukken met doden of gewonden. Ook werden er in diezelfde periode 4.318 chauffeurs betrapt op het rijden onder invloed. Dat meldt HLN op basis van cijfers van Statbel en de federale politie.

Van de 262 ongelukken waarbij chauffeurs onder invloed reden, waren er vijf dodelijk. Bij de overige 257 ongevallen vielen er gewonden. Vorig jaar ging het om 139 ongelukken. De cijfers zijn dus bijna verdubbeld.

Vaak zijn het jonge mensen die met drugsgebruik achter het stuur kruipen. Gaf twee jaar geleden nog 11 procent van de 18- tot 34-jarige bestuurders toe maandelijks onder invloed te rijden, nu gaat het om 19 procent. In 4 op de 10 gevallen wordt drugs bij jongeren gecombineerd met alcohol.

Ontdek meer