Britney Spears en Sam Asghari zijn getrouwd, ex-man opgepakt

Karen Luiken-10 juni 2022 om 06:16

De trouwklokken hebben geluid voor Britney Spears en Sam Asghari. Meerdere bronnen bevestigen aan People dat de lovebirds elkaar gisteren het jawoord hebben gegeven. Helemaal vlekkeloos verliep dat echter niet. Britneys ex-man is in de boeien geslagen omdat hij voor tumult zorgde.

Bij de bruiloft waren zo’n zestig gasten aanwezig, onder wie Madonna, Paris Hilton en Drew Berrymore. De zonen van Britney, Sean en Jayden, waren niet aanwezig maar zouden gelukkig zijn voor hun moeder.

Britney droeg volgens insiders een jurk van het beroemde modehuis Versace en Sam zou naar het altaar zijn gelopen terwijl het liedje ‘Can’t Help Falling in Love’ van Elvis Presley aanstond. “Ze zijn getrouwd”, zegt de manager van Sam volgens People. “Ik weet dat hij dit al zo lang wilde. Hij is heel zorgzaam en ondersteunend bij elke stap.”

Het was een prachtige dag die niet helemaal zonder problemen verliep. Jason Alexander, de man met wie Britney in 2004 welgeteld 55 uur getrouwd was, zou tijdens het huwelijk hebben geprobeerd het huis van zijn ex binnen te dringen. Hij vertelde live op Instagram te zijn uitgenodigd door Britney, riep dat zij ‘zijn eerste en enige vrouw is’ en wilde naar eigen zeggen ‘ingrijpen’. De politie heeft hem volgens TMZ uiteindelijk in de boeien geslagen.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer