Britney Spears en Sam Asghari zijn getrouwd, ex-man opgepakt

Karen Luiken-10 juni 2022 om 06:16

De trouwklokken hebben geluid voor Britney Spears en Sam Asghari. Meerdere bronnen bevestigen aan People dat de lovebirds elkaar gisteren het jawoord hebben gegeven. Helemaal vlekkeloos verliep dat echter niet. Britneys ex-man is in de boeien geslagen omdat hij voor tumult zorgde.

Bij de bruiloft waren zo’n zestig gasten aanwezig, onder wie Madonna, Paris Hilton en Drew Berrymore. De zonen van Britney, Sean en Jayden, waren niet aanwezig maar zouden gelukkig zijn voor hun moeder.

Britney droeg volgens insiders een jurk van het beroemde modehuis Versace en Sam zou naar het altaar zijn gelopen terwijl het liedje ‘Can’t Help Falling in Love’ van Elvis Presley aanstond. “Ze zijn getrouwd”, zegt de manager van Sam volgens People. “Ik weet dat hij dit al zo lang wilde. Hij is heel zorgzaam en ondersteunend bij elke stap.”

Het was een prachtige dag die niet helemaal zonder problemen verliep. Jason Alexander, de man met wie Britney in 2004 welgeteld 55 uur getrouwd was, zou tijdens het huwelijk hebben geprobeerd het huis van zijn ex binnen te dringen. Hij vertelde live op Instagram te zijn uitgenodigd door Britney, riep dat zij ‘zijn eerste en enige vrouw is’ en wilde naar eigen zeggen ‘ingrijpen’. De politie heeft hem volgens TMZ uiteindelijk in de boeien geslagen.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Ontdek meer