Voormalige huishoudster uit 'Chateau Meiland' is kankervrij

Karen Luiken-10 juni 2022 om 06:09

Het gaat goed met Nadège, de voormalige huishoudster van de familie Meiland. Ze laat in een gesprek met Shownieuws weten dat de kanker die eerder bij haar geconstateerd werd, helemaal weg is.

Begin dit jaar kreeg Nadège te horen dat ze kampte met anuskanker. Ook werd er een tumor in haar keel aangetroffen. De huishoudster moest onder het mes en kreeg verschillende chemotherapieën en bestralingen. Met succes: de behandelingen hebben hun vruchten afgeworpen.

“Ze zeiden tegen me dat er niets meer zit, de kanker is weg”, zegt Nadège. “Ik heb mezelf herpakt, maar ik ben wel moe. Ik voel me beter.”

Rapper Lil Tjay nog steeds bewusteloos na schietpartij

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:26

Rapper Lil Tjay is nog steeds bewusteloos nadat hij afgelopen week werd neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat melden bronnen van TMZ.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Lil Tjay werd geraakt door kogels en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een man genaamd Mohamed Konate is als verdachte aangehouden en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen. Ook hij had schotwonden.

Lil Tjay was op het moment van de schietpartij samen met twee mannen. De verdachte wilde het trio naar verluidt beroven. De mannen die bij de rapper waren, zijn aangehouden vanwege verboden wapenbezit.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Ontdek meer