Rebel Wilson bevestigt nieuwe romance met 'prinses'

Karen Luiken-10 juni 2022 om 05:48

Rebel Wilson is weer aan het daten geslagen. De actrice heeft de liefde gevonden bij Ramona Agruma.

Het nieuws werd in eerste instantie gedeeld via Instagram. Daar heeft Rebel een kiekje gepost waar ze samen met haar nieuwe liefde op te zien is. “Ik dacht dat ik op zoek was naar een Disney-prins, maar misschien is een Disney-prinses juist alles wat ik nodig heb”, schrijft ze erbij.

Een bron van Entertainment Tonight bevestigt het nieuws en zegt: “Rebel Wilson en Ramona Agruma zijn aan het daten. Ze zijn erg gelukkig samen en hun vrienden steunen hun relatie enorm en zijn heel blij voor hen.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer