Schrijf je nu in voor ‘MNM Start To DJ’!

Dieter Blarinckx-09 juni 2022 om 19:00

De Vlaamse radiozender MNM gaat opnieuw op zoek naar dj-talent! De inschrijvingen van ‘MNM Start To DJ 2022’ zijn geopend!

Ben jij iemand achter de decks die iedereen omverblaast en met een paar mixen elke dansvloer vol kan laten lopen? Dan is deze talentenjacht echt iets voor jou!

Schrijf je in en toon het beste van jezelf in uitdagende dj-battles, live aan de MNM-studio op het strand van Blankenberge! De winnaar van dit jaar mag zelfs naar Ibiza om er te draaien met Dimitri Vegas & Like Mike!

Wat heb je nodig om in te schrijven?

  • Een opgenomen set van 20 à 30 minuten (liefst in video).
  • Een video van ongeveer één minuut waarin je jezelf voorstelt.

Opgelet: je moet minstens 16 zijn om mee te doen! Inschrijven kan tot en met zondag 3 juli.

Wil je je kandidaat stellen? Dat kan hier!

Beeld: MNM

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

K3 lanceert avondshow voor volwassenen

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 14:05

Wie luidkeels kan meezingen met hits zoals ‘Oya LéLé’, ‘Heyah Mama!’ of ‘MaMaSé!’, gaan we nu héél blij maken. Er komt namelijk een heuse avondshow van K3, enkel voor volwassenen!

Tijdens K3 Live Late Night brengen Hanne, Marthe en Julia de grootste K3-hits, speciaal voor hun volwassen fans. De show zal doorgaan op vrijdag 21 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

De meisjes van K3 zullen er begeleid worden door een live band en helemaal uit de bol gaan op de grootste hits van vroeger en nu.

Tickets zullen vanaf 9 december 10u te koop zijn via deze website. Er zijn staanplaatsen op het middenplein, alsook feestspats in de tribune.

Ontdek meer