Schrijf je nu in voor ‘MNM Start To DJ’!

Dieter Blarinckx-09 juni 2022 om 19:00

De Vlaamse radiozender MNM gaat opnieuw op zoek naar dj-talent! De inschrijvingen van ‘MNM Start To DJ 2022’ zijn geopend!

Ben jij iemand achter de decks die iedereen omverblaast en met een paar mixen elke dansvloer vol kan laten lopen? Dan is deze talentenjacht echt iets voor jou!

Schrijf je in en toon het beste van jezelf in uitdagende dj-battles, live aan de MNM-studio op het strand van Blankenberge! De winnaar van dit jaar mag zelfs naar Ibiza om er te draaien met Dimitri Vegas & Like Mike!

Wat heb je nodig om in te schrijven?

  • Een opgenomen set van 20 à 30 minuten (liefst in video).
  • Een video van ongeveer één minuut waarin je jezelf voorstelt.

Opgelet: je moet minstens 16 zijn om mee te doen! Inschrijven kan tot en met zondag 3 juli.

Wil je je kandidaat stellen? Dat kan hier!

Beeld: MNM

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer