Nieuwe film met Harry Styles heeft releasedatum

Karen Luiken-10 juni 2022 om 04:50

Harry Styles schittert dit najaar weer in een nieuwe film. De zanger is gestrikt voor ‘My Policeman’, een titel van Amazon Prime die op 4 november wereldwijd gelanceerd wordt.

‘My Policeman’ is een romantische dramafilm en gaat over Tom en Marion. De twee hebben een fijn en veilig huwelijk, maar daar komt verandering in als Patrick zijn opwachting maakt. Tom wordt smoorverliefd op hem en komt voor een moeilijke keuze te staan: geeft hij zijn huwelijk op voor een relatie met een man, die in de tijd waarin hij leeft niet geaccepteerd zou worden?

Wie Harry Styles eerder wil zien schitteren op het witte doek, kan alvast uitkijken naar september. Dan verschijnt het voormalige One Direction-lid namelijk ook al in ‘Don’t Worry Darling’, een film van Olivia Wilde.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

Ontdek meer