Oeps! Foutje ontdekt in ‘Stranger Things’

Karen Luiken-09 juni 2022 om 09:09

Fans hebben een foutje ontdekt in het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’. Ze kwamen erachter dat iedereen uit de serie de verjaardag van Will Byers is vergeten en niemand minder dan de Duffer-broers, nota bene de makers van de show, geven die fout toe.

Het gebeurt in de tweede aflevering van het nieuwste seizoen. Op een beeld dat voorbij komt is de datum van 22 maart te zien. En uit het tweede seizoen bleek eerder al dat dit de dag is waarop Will jarig is. Maar niemand lijkt daar in het vierde seizoen bij stil te staan.

“De eerlijke reactie is dat we, net als de personages in de show, Wills verjaardag zijn vergeten”, geeft Matt Duffer toe. “We overleggen nu of we Wills verjaardag aanpassen, of dat we hem gewoon heel zielig laten zijn.”

De creatieve breinen achter ‘Stranger Things’ willen benadrukken dat ze de fout - duh - niet expres hebben gemaakt. “We houden van Will en willen niet dat mensen denken dat we niet van hem houden omdat we zijn verjaardag vergeten zijn”, besluit Matt.

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer