Vijfde seizoen 'Stranger Things' maakt sprong in de tijd

Karen Luiken-09 juni 2022 om 05:59

Ook al is het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ nog niet compleet, er wordt nu al vooruitgekeken naar het vijfde. Vooral door de broers Duffer, die de serie hebben gemaakt. Zij verklappen in een gesprek met TV Line alvast een belangrijk detail over het aankomende vervolg.

Matt en Ross Duffer laten weten dat er een flinke tijdssprong wordt gemaakt van het vierde naar het vijfde seizoen. En dat heeft alles te maken met de snelheid waarop de jonge hoofdrolspelers uit de show opgroeien. “Ik weet zeker dat wee en tijdsprong zullen maken”, zegt Ross. “We zouden het vierde en vijfde seizoen het liefst achter elkaar hebben gefilmd, maar er was gewoon geen haalbare manier om dat te doen. We discussiëren nu met onze schrijvers over hoe we het gaan doen.”

En terwijl dat gebeurt, zijn de makers ook nog steeds druk bezig met het vierde seizoen. De eerste zeven afleveringen daarvan staan al op Netflix, de laatste twee verschijnen op 1 juli. “Geloof het of niet, maar we werken nog steeds aan het vierde seizoen. We proberen de laatste twee afleveringen af te maken. Ze zijn enorm.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer