Vijfde seizoen 'Stranger Things' maakt sprong in de tijd

Karen Luiken-09 juni 2022 om 05:59

Ook al is het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ nog niet compleet, er wordt nu al vooruitgekeken naar het vijfde. Vooral door de broers Duffer, die de serie hebben gemaakt. Zij verklappen in een gesprek met TV Line alvast een belangrijk detail over het aankomende vervolg.

Matt en Ross Duffer laten weten dat er een flinke tijdssprong wordt gemaakt van het vierde naar het vijfde seizoen. En dat heeft alles te maken met de snelheid waarop de jonge hoofdrolspelers uit de show opgroeien. “Ik weet zeker dat wee en tijdsprong zullen maken”, zegt Ross. “We zouden het vierde en vijfde seizoen het liefst achter elkaar hebben gefilmd, maar er was gewoon geen haalbare manier om dat te doen. We discussiëren nu met onze schrijvers over hoe we het gaan doen.”

En terwijl dat gebeurt, zijn de makers ook nog steeds druk bezig met het vierde seizoen. De eerste zeven afleveringen daarvan staan al op Netflix, de laatste twee verschijnen op 1 juli. “Geloof het of niet, maar we werken nog steeds aan het vierde seizoen. We proberen de laatste twee afleveringen af te maken. Ze zijn enorm.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer