Bevestigd: Samantha keert terug in nieuwe seizoen ‘And Just Like That’

Dieter Blarinckx-08 juni 2022 om 19:41

Ja hoor, je leest het goed! Personage Samantha uit ‘Sex and the City’ zal wel degelijk terugkeren in het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Dat werd bevestigd door producer Michael Patrick King.

Het was in een interview met Variety dat King openlijk sprak over het iconische personage Samantha en haar afwezigheid in het eerste seizoen van de reboot. Hij bevestigde meteen dat het vierde hoofdpersonage uit de oorspronkelijke show opnieuw een verhaallijn krijgt in het opkomende seizoen van ‘And Just Like That’.

Maar in welke vorm dat zal zijn, wil hij nog niet verklappen. Actrice Kim Cattrall liet eerder al duidelijk weten dat ze geen interesse heeft om terug te keren. Dus hoe de producer dat zal oplossen, is nog niet geweten: “Een van mijn regels is dat ik dingen pas vertel als ze vast staan”, vertelde hij aan Variety.

Het eerste seizoen is momenteel te streamen via Streamz. Het tweede wordt dit najaar verwacht!

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer