Bevestigd: Samantha keert terug in nieuwe seizoen ‘And Just Like That’

Dieter Blarinckx-08 juni 2022 om 19:41

Ja hoor, je leest het goed! Personage Samantha uit ‘Sex and the City’ zal wel degelijk terugkeren in het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Dat werd bevestigd door producer Michael Patrick King.

Het was in een interview met Variety dat King openlijk sprak over het iconische personage Samantha en haar afwezigheid in het eerste seizoen van de reboot. Hij bevestigde meteen dat het vierde hoofdpersonage uit de oorspronkelijke show opnieuw een verhaallijn krijgt in het opkomende seizoen van ‘And Just Like That’.

Maar in welke vorm dat zal zijn, wil hij nog niet verklappen. Actrice Kim Cattrall liet eerder al duidelijk weten dat ze geen interesse heeft om terug te keren. Dus hoe de producer dat zal oplossen, is nog niet geweten: “Een van mijn regels is dat ik dingen pas vertel als ze vast staan”, vertelde hij aan Variety.

Het eerste seizoen is momenteel te streamen via Streamz. Het tweede wordt dit najaar verwacht!

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer