Disney en Marvel lanceren vrouwelijke Thor actiefiguur!

Dieter Blarinckx-08 juni 2022 om 19:16

Over een kleine maand kan je in de bioscoop gaan kijken naar de nieuwe 'Thor'-film 'Love and Thunder', en Marvel heeft nu een actiefiguur gelanceerd van de vrouwelijke Thor!

Via de online website ShopDisney kan je nu de Mighty Thor aankopen als actiefiguur.

Mighty Thor is de eerste vrouwelijke Thor, in de gedaante van Jane Foster. Zij is de ex-vlam van Thor Odinson. De twee zullen zij aan zij vechten in het gloednieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe.

"Mighty Thor is klaar om gerechtigheid te brengen in het heelal als deze limited edition actiefiguur! Geïnspireerd op 'Thor: Love and Thunder', is deze figuur perfect voor het naspelen van actiescènes of hou 'm gewoon bij voor je collectie!", klinkt het op de website.

Benieuwd naar meer? Hier kan je alvast meer info vinden.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Ontdek meer