Jumanji: The Curse Returns videogame aangekondigd

Nico De Greef-25 augustus 2021 om 20:35

Jumanji: The Curse Returns, een gloednieuwe videogame gebaseerd op de 'Jumanji'-franchise, is vandaag officieel aangekondigd op Gamescom 2021 en zal later dit jaar verschijnen op PC en Nintendo Switch.

Volgens ontwikkelaar Marmelade Game Studio (dat eerder al videogames uitbracht van onder andere Monopoly en Cluedo) zal Jumanji: The Curse Returns spelers het klassieke bordspel uit de originele film van 1995 wederom laten ervaren, maar dit keer in een gemoderniseerde digitale stijl.

Het doel van het spel: samen met drie vrienden (via online co-op) het middenpunt van het spelbord proberen bereiken terwijl je het opneemt tegen de vele gevaren uit de jungle. Dit moet ook allemaal binnen een bepaalde tijd gebeuren, wat van elke ronde weer een spannende race tegen de klok maakt.

Jumanji: The Curse Returns verschijnt vanaf 1 september voor PC en komt later in het jaar ook naar Nintendo Switch. Een Season Pass voor de game werd tevens aangekondigd voor lancering in 2022. Hiermee kunnen spelers (tegen betaling) toegang verkrijgen tot exclusieve bonus content waaronder nieuwe verkenbare locaties, speelbare karakters en pionnen.

1
2
3
4
5

Walibi organiseert speciaal evenement voor gamers

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 12:37

Je hebt nog tien dagen de tijd om je beste gaming skills naar boven te halen. Tien dagen totdat Walibi Gaming terugkeert. Na een succesvolle editie in 2019 is het hier-moet-je-bijzijn-evenement eindelijk terug!

Walibi Belgium heeft alles uit de kast gehaald om van 18 tot 21 augustus een fantastisch evenement neer te zetten dat helemaal in het teken staat van videogames. Vier dagen lang kunnen liefhebbers hun favoriete attracties combineren met allerlei soorten spellen. Ze krijgen zelfs de mogelijkheid om het in live sessies en toernooien op te nemen tegen meer dan 20 Pro Gamers en Streamers. De één is gespecialiseerd in Fortnite of Rocket League, de ander in Fifa of Trackmania.

1
2

Het evenement vindt plaats in het Tiki-Theater van Walibi, die voor de gelegenheid wordt getransformeerd in een heuse gaming arena. Je kunt er je grote esports helden ontmoeten, VR-experiences beleven, Pokémon spelen, race simulaties bekijken en je kwaliteiten laten zien tijdens een potje Drone Soccer.

Wie mee wil doen aan livesessies met professionele gamers, moet zich online even aanmelden. Het aantal beschikbare plekken is namelijk beperkt. Ook voor de reguliere toernooien is inschrijven verplicht.

Klik hier voor alle info!

1
2

Zien: meer gameplay van 'Disney Dreamlight Valley' gedropt

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:35

Vanaf september kan je in de langverwachte nieuwe game 'Disney Dreamlight Valley' jouw eigen Disney-dorp bouwen en avonturen beleven naast al jouw favoriete Disney-personages. en nu is er meer gameplay gedropt!

Het team van het Amerikaanse entertainmentkanaal IGN kreeg de kans om de game al eens uit te testen. Hun bevindingen bundelden ze in een 11-minuten-durende video op YouTube.

'Disney Dreamlight Valley' is een avontuurlijke levenssimulator met talloze missies, ontdekkingstochten en leuke activiteiten die je beleeft met bekende gezichten uit zowel oude als nieuwe Disney- en Pixar-films. Vergelijk het een beetje met 'The Sims'-games!

In het ooit idyllische Dreamlight Valley leefden Disney- en Pixar-personages in vrede met elkaar samen – totdat de Forgetting plaatsvond. Sindsdien wordt het dorp geteisterd door Night Thorns, die de vrolijke herinneringen aan deze magische plek hebben weggeveegd. De hopeloze bewoners van Dreamlight Valley kunnen geen kant op en hebben zich teruggetrokken achter de gesloten deuren van het Dream Castle.

Check hieronder de review van IGN!

De game zal vanaf 6 september beschikbaar zijn op de gekende consoles.

Ontdek meer