Dit is de opvolger van 'The Haunting of Bly Manor'

Dieter Blarinckx-08 juni 2022 om 18:59

Klaar voor je nieuwe spannende horrorverslaving op Netflix? Dan is er nu een nieuwe serie die we kunnen aanraden: 'The Midnight Club'!

Deze nieuwe serie werd gemaakt door het team achter de succesvolle series 'The Haunting of Hill House' en 'The Haunting of Bly Manor'.

In een landhuis met een mysterieuze geschiedenis komen de acht leden van de Midnight Club elke nacht om middernacht bijeen om sinistere verhalen te vertellen - en om te zoeken naar tekenen van het bovennatuurlijke.

De serie is volledig gebaseerd op de boekenreeks van Christopher Pike.

Check hieronder alvast de trailer en stream 'm dit najaar op Netflix.

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Weer een nieuwe kerstfilm op Netflix: 'The Noel Diary'

Karen Luiken-25 november 2022 om 08:15

Netflix is al helemaal klaar voor de feestdagen. Na eerst ‘Falling for Christmas’ te hebben gelanceerd, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, kunnen kerstfanaten nu genieten van ‘The Noel Diary’.

‘The Noal Diary’ gaat over het personage Jake, een bestsellerauteur die tijdens een vakantie naar huis moet om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal terug ontdekt hij een dagboek vol geheimen uit zijn eigen verleden, maar ook uit dat van Rachel, een intrigerende jongen vrouw met een eigen missie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Hartley en Barrett Doss. De trailer bekijk je hier:

Ontdek meer