Dit ‘Temptation Island’-koppel gaat trouwen

Karen Luiken-08 juni 2022 om 15:37

Er staat een nieuw ‘Temptation Island’-huwelijk op de planning. Laura Moenaert, die drie jaar geleden meedeed aan het programma, is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Roger Osei Bonsu.

Voor het aanzoek is flink uitgepakt door Roger. Hij organiseerde een flashmob in een winkelcentrum en schakelde daar heel wat hulptroepen voor in.

“Voorbije zaterdag heeft Roger mijn wereld veranderd”, schrijft Laura bij een foto van het prachtige moment op Instagram. “Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en deze manier... NEVER expected this!”

Roger heeft er zelfs voor gezorgd dat de flashmob en het aanzoek op beeld vast werden gelegd. “Ik ben super trots en excited om dit moment ook met jullie te kunnen delen”, zegt Laura daarover. Je ziet de beelden hieronder.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer