BTS deelt voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:46

Het is een spannende week voor fans van BTS. De Zuid-Koreaanse groep brengt vrijdag een album uit en om fans alvast warm te maken voor één van de gloednieuwe nummers die daarop komt te staan, heeft de band een voorproefje gedeeld.

BTS is sinds gisteren trending op Twitter nadat de heren een eerste glimp deelden van hun aankomende nummer ‘Yet To Come’. Het liedje is een van de drie nieuwe songs van het album ‘Proof’. Vrijdagochtend, als de hele boel gelanceerd wordt, volgt de complete videoclip.

‘Proof’ belooft een album te worden waarmee wordt teruggeblikt op de afgelopen negen jaar. Er komen in het totaal drie cd’s uit met veel bestaande nummers, plus - zoals gezegd - drie compleet nieuwe songs.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer