BTS deelt voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:46

Het is een spannende week voor fans van BTS. De Zuid-Koreaanse groep brengt vrijdag een album uit en om fans alvast warm te maken voor één van de gloednieuwe nummers die daarop komt te staan, heeft de band een voorproefje gedeeld.

BTS is sinds gisteren trending op Twitter nadat de heren een eerste glimp deelden van hun aankomende nummer ‘Yet To Come’. Het liedje is een van de drie nieuwe songs van het album ‘Proof’. Vrijdagochtend, als de hele boel gelanceerd wordt, volgt de complete videoclip.

‘Proof’ belooft een album te worden waarmee wordt teruggeblikt op de afgelopen negen jaar. Er komen in het totaal drie cd’s uit met veel bestaande nummers, plus - zoals gezegd - drie compleet nieuwe songs.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer