Netflix dropt teaser 'The School for Good & Evil'

Dieter Blarinckx-08 juni 2022 om 06:44

Welkom op de 'School for Good & Evil', waar elk groot sprookje begint! Netflix deelde zopas de eerste teaser trailer van hun gloednieuwe en sprookjesachtige film!

'The School for Good & Evil' volgt beste vriendinnen Sophie en Agatha, die tegenover elkaar komen te staan in een modern sprookje wanneer ze worden meegesleurd naar een magische school waar jonge helden en schurken worden opgeleid om de balans tussen goed en kwaad te beschermen.

De film is gebaseerd op de internationale bestseller boekenreeks. Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso en Sofia Wylie spelen de hoofdrollen.

Vanaf september te streamen via Netflix!

Check de teaser hieronder:

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer