Netflix dropt teaser 'The School for Good & Evil'

Dieter Blarinckx-08 juni 2022 om 06:44

Welkom op de 'School for Good & Evil', waar elk groot sprookje begint! Netflix deelde zopas de eerste teaser trailer van hun gloednieuwe en sprookjesachtige film!

'The School for Good & Evil' volgt beste vriendinnen Sophie en Agatha, die tegenover elkaar komen te staan in een modern sprookje wanneer ze worden meegesleurd naar een magische school waar jonge helden en schurken worden opgeleid om de balans tussen goed en kwaad te beschermen.

De film is gebaseerd op de internationale bestseller boekenreeks. Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso en Sofia Wylie spelen de hoofdrollen.

Vanaf september te streamen via Netflix!

Check de teaser hieronder:

Tweede seizoen 'Star Wars: The Bad Batch' uitgesteld naar januari

Nico De Greef-07 december 2022 om 15:41

Het tweede seizoen van Star Wars: The Bad Batch is uitgesteld naar januari. Dat maakt Disney bekend in een nieuwe trailer voor de reeks.

Het tweede seizoen van de animatieserie had eigenlijk deze herfst moeten verschijnen maar wordt met enkele weken uitgesteld: het nieuwe seizoen zal niet langer dit jaar te zien zijn, maar zal pas op 4 januari in première gaan op Disney+. Hoewel dat minder leuk nieuws is, is er ook een positieve keerzijde: de start van nieuwe seizoen zal namelijk met een dubbele aflevering worden afgetrapt.

Star Wars: The Bad Batch gaat over een groepje genetisch geavanceerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die proberen te overleven in een steeds veranderd sterrenstelsel in de nasleep van de kloonoorlog.

Eerder werd al onthuld dat het tweede seizoen een kleine tijdsprong zou maken en een handjevol verse beelden geven ons nu nog meer 'juicy' details over het verhaal van het aankomende seizoen. Zo laat de trailer onder meer zien dat de Bad Batch op pad worden gestuurd om een overval te plegen die hun toekomst moet gaan verzekeren, maar ook dat er steeds meer kloonsoldaten onder leiding van Emperor Palpatine de handdoek in de ring lijken te willen gooien.

"Steeds meer kloonsoldaten trekken het leiderschap in twijfel", zegt Commander Cody, die voor het eerst sinds Star Wars: Episode III weer opduikt. "Dan zijn het verraders", antwoordt Crosshair met een dreigende stem. En voor welke geheime missie heeft Captain Rex de hulp van de Batch nodig? Eén ding staat vast: het nieuwe seizoen beloofd er een boordevol actie en spanning te worden!

Check de nieuwe beelden hieronder:

Disney+, Lucasfilm

Zien: Disney dropt trailer van 'Night at the Museum'-film

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:15

Fans van de ‘Night at the Museum’-franchise gaan we nu héél blij maken, want vanaf 9 december is het gloednieuwe hoofdstuk in die avontuurlijke saga te streamen via Disney+.

Disney heeft zopas de trailer gedropt van de spiksplinternieuwe ‘Night at the Museum’-film ‘Kahmunrah Rises Again’. Het is deze keer een animatiefilm en een direct vervolg op ‘Secret of the Tomb’. Het zal al de vierde film zijn in de reeks.

Het verhaal van ‘Kahmunrah Rises Again’ volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 9 december!

Ontdek meer