Zien: magische eerste trailer van ‘Encanto’

Dieter Blarinckx-08 juli 2021 om 17:10

Klaar voor pure Disney-magie? Deze namiddag werd immers de eerste teaser trailer gedropt van de gloednieuwe animatiefilm 'Encanto'.

De film draait rond een familie met magische krachten, behalve dochterlief Mirabel valt uit de toon en heeft geen speciale gaves. Over het verdere verloop van het verhaal is tot nu toe nog weinig geweten.

'Encanto' staat gepland voor release in november!

Check hieronder alvast de muzikale trailer:

LEGO lanceert minikasteel van Walt Disney World!

Dieter Blarinckx-09 september 2021 om 06:19

Speelgoedgigant LEGO staat bekend om de wondermooie sets waar zowel jong als oud uren plezier aan kunnen beleven. Denk maar aan de gigantische Hogwarts-set of het bekende kasteel uit Walt Disney World. Gigantische sets betekenen helaas ook een gigantische prijs. Maar wie zoveel flappen niet kan neertellen voor de gekleurde blokjes, kan binnenkort misschien wel de kleine versie van het Disneykasteel kopen.

LEGO heeft namelijk bekendgemaakt dat ze binnenkort een kleinere variant van het iconische kasteel zullen releasen naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Walt Disney World. Naast het kasteel krijg je er ook een schattige Mickey bij!

Deze limited edition zal droppen in oktober, maar over een exacte datum en prijs is er helaas nog niets bekend.

Stay tuned!

Deze 'Guardians'-acteur stopt bij Marvel

Dieter Blarinckx-09 september 2021 om 05:27

Acteur Dave Bautista, beter bekend als Drax uit de ‘Guardians of the Galaxy’-films, heeft bekendgemaakt dat hij niet langer te zien zal zijn in Marvel-films. De eerste film in die franchise kwam uit in 2013, en het langverwachte derde deel zal uitkomen in 2023. Hij heeft dus een dikke tien jaren gewerkt voor Marvel, maar vindt dat het nu tijd is voor andere avonturen.

"We gaan het afronden. En het was een zotte rit, met pieken en dalen. Ik kijk er echt naar uit, man. De volledige Marvel-cast en uiteraard de regisseur, James Gunn, zijn echt een familie geworden voor mij. Dit is een beetje waar mijn reis begon. De cirkel is rond en ik kijk er naar uit om het af te ronden. Het is echt een bitterzoet afscheid.”

Succes Dave!

Ontdek meer