Zieke Justin Bieber moet concerten cancelen

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:33

Het gaat niet zo lekker met Justin Bieber. De zanger is ziek en moet daarom verschillende concerten cancelen. Dat laat hij weten via Instagram.

“Ik kan niet geloven dat ik dit zeg”, zo begint The Biebs zijn bericht. “Ik heb er alles aan gedaan om beter te worden, maar in plaats daarvan word ik alleen maar zieker. Mijn hart breekt dat ik mijn komende shows op advies van de dokter moet verplaatsen. Ik hou van jullie en ik ga rusten om beter te worden!”

Om hoeveel gecancelde shows het in het totaal gaat, is niet bekend. Ook is het niet duidelijk wat Justin precies onder de leden heeft. De zanger zou maandag eigenlijk optreden in New York. Gisteren stond er een concert in Toronto gepland.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer