Zieke Justin Bieber moet concerten cancelen

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:33

Het gaat niet zo lekker met Justin Bieber. De zanger is ziek en moet daarom verschillende concerten cancelen. Dat laat hij weten via Instagram.

“Ik kan niet geloven dat ik dit zeg”, zo begint The Biebs zijn bericht. “Ik heb er alles aan gedaan om beter te worden, maar in plaats daarvan word ik alleen maar zieker. Mijn hart breekt dat ik mijn komende shows op advies van de dokter moet verplaatsen. Ik hou van jullie en ik ga rusten om beter te worden!”

Om hoeveel gecancelde shows het in het totaal gaat, is niet bekend. Ook is het niet duidelijk wat Justin precies onder de leden heeft. De zanger zou maandag eigenlijk optreden in New York. Gisteren stond er een concert in Toronto gepland.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer