Johnny Depp bedankt fans in eerste TikTok-bericht

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:25

Johnny Depp heeft zijn allereerste bericht op TikTok gedeeld. De acteur, die nieuw is op het platform en daar binnen no time miljoenen fans verzamelde, bedankt zijn trouwe achterban voor alle steun die hij in de afgelopen tijd heeft ontvangen.

“Aan al mijn meest dierbare en loyale supporters”, zo begint Johnny zijn bericht. “We zijn overal samen geweest, we hebben alles samen gezien. We hebben samen dezelfde weg bewandeld. We hebben samen het juiste gedaan, allemaal omdat jullie om me gaven. En nu gaan we allemaal samen verder. Jullie zijn mijn werkgevers en ik moet wederom zeggen: dank jullie wel.”

Amber Heard, de ex van Johnny, lijkt het bericht niet te kunnen waarderen. Via een woordvoerder laat ze in een verklaring het volgende weten: “Zoals Johnny Depp zegt dat hij ‘vooruit’ gaat, gaan de vrouwenrechten achteruit. De boodschap van het vonnis aan slachtoffers van huiselijk geweld is: wees bang om op te staan en je uit te spreken.”

Johnny won vorige week de langslepende rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. Hij klaagde haar aan voor smaad en moet nu miljoenen dollars aan schadevergoeding ontvangen. Amber gaat in beroep tegen de uitspraak.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer