Arno en Gerben glippen Kinepolis Gent binnen om te gamen

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:14

Ze hebben het weer geflikt. Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx hebben wederom ingebroken bij een publieke plek om er voor hun serie ‘Security Checkers’ achter te komen hoe het gesteld is met de beveiliging. Dit keer deden ze dat bij Kinepolis Gent om een potje te kunnen gamen op een groot bioscoopscherm.

Zoals altijd leggen Arno en Gerben hun missie vast op beeld en doen ze dat in verschillende niveaus. Ze beginnen met het gratis binnen geraken en het kijken van een film. Daarna verstoppen ze zich tot na sluitingstijd in het bioscoopcomplex en doen ze er alles aan om niet gepakt te worden. Het laatste doel? Gamen in de zaal op het grote scherm.

De nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’ is vanaf vandaag exclusief te bekijken op VTM GO. Hieronder zie je alvast een preview.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer