Arno en Gerben glippen Kinepolis Gent binnen om te gamen

Karen Luiken-08 juni 2022 om 06:14

Ze hebben het weer geflikt. Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx hebben wederom ingebroken bij een publieke plek om er voor hun serie ‘Security Checkers’ achter te komen hoe het gesteld is met de beveiliging. Dit keer deden ze dat bij Kinepolis Gent om een potje te kunnen gamen op een groot bioscoopscherm.

Zoals altijd leggen Arno en Gerben hun missie vast op beeld en doen ze dat in verschillende niveaus. Ze beginnen met het gratis binnen geraken en het kijken van een film. Daarna verstoppen ze zich tot na sluitingstijd in het bioscoopcomplex en doen ze er alles aan om niet gepakt te worden. Het laatste doel? Gamen in de zaal op het grote scherm.

De nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’ is vanaf vandaag exclusief te bekijken op VTM GO. Hieronder zie je alvast een preview.

BREAKING: YouTuber Technoblade overleden

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 21:27- Foto:

Youtube Technoblade

Droevig nieuws voor de fans van de Amerikaanse YouTuber Technoblade, want de 23-jarige content creator is overleden aan kanker.

Hij had zo’n 10 miljoen volgers en spendeerde zijn tijd vooral met het maken van coole Minecraft-video’s. Na de bekendmaking van zijn dood, werd er nog een afscheidsvideo gepost op zijn channel waarin hij ook effectief afscheid neemt van zijn abonnees. Daarnaast onthult hij ook voor het eerst zijn échte naam.

De boodschap die je hoort en ziet in de video, werd wel degelijk geschreven door Technoblade, maar voorgedragen door zijn vader. In de persoonlijke boodschap neemt de YouTuber afscheid van zijn fans en maakt hij zijn echte naam bekend, Alex.

"Hij schreef enkele paragrafen en daarna was het op. Hij leefde daarna nog acht uur. We hebben allemaal afscheid kunnen nemen. Hij hield van zijn werk en van zijn fans. Hij vermeed persoonlijke roem en werkte hard om zijn identiteit privé te houden. We vragen om zijn wensen te respecteren en nu zijn privacy en die van zijn familie te beschermen”, klinkt het bij de ouders in de video.

Rust zacht, Technoblade!

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer