YUM: deze man bouwde Wonka’s chocoladefabriek na!

Dieter Blarinckx-07 juni 2022 om 17:40

Het leek allemaal té mooi om waar te zijn: de overheerlijke chocoladefabriek van Willy Wonka uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’, maar deze man bouwde hem na!

De populaire YouTuber Mr. Beast bouwde Wonka’s chocoladefabriek na en postte een video op zijn kanaal. Na amper drie dagen had hij al meer dan 41 miljoen views.

In zijn chocoladefabriek namen tien kandidaten het tegen elkaar op om zo de chocoladefabriek te winnen. Aan het einde van de show was er zelfs een heuse bakwedstrijd samen met de Britse TV-kok Gordon Ramsey.

En voor je het vraagt: ja de kandidaten konden onderweg ook genieten van alle chocolade. Er was zelfs een chocoladerivier!

Check de video hier:

YouTuber Dee van der Zeeuw ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-16 februari 2024 om 15:55

Grote ontwikkelingen zijn gaande in het leven van Dee van der Zeeuw. Nadat de YouTuber een paar weken geleden bekendmaakte zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar vriend Lars Gerbrands, blijkt nu dat er nóg meer moois op de planning staat. De lovebirds gaan trouwen!

Dee deelt het grote nieuws via Instagram. “Hij heeft het gevraagd”, schrijft de YouTuber bij een foto waarop te zien is hoe Lars haar in de sneeuw een aanzoek doet tijdens een tour met husky’s. “Dat ik ja ging zeggen was allang bekend.”

Dee en Lars zijn nu een paar jaar samen en verwelkomden eind 2022 hun eerste dochtertje. De tweede kleine spruit van het koppel wordt in mei verwacht.

YouTuber Siaz achternagezeten door vrouw met mes

Karen Luiken-03 januari 2024 om 14:22

De Hasseltse YouTuber Siaz heeft samen met een paar vrienden een angstaanjagende nacht beleefd. Toen het trio een verlaten bos in Tessenderlo bezocht, werden ze achtervolgd door een vrouw.

Siaz staat er om bekend regelmatig verlaten gebouwen en plekken te verkennen. Hij filmt zijn avonturen en deelt de beelden via social media met zijn volgers. Meestal verlopen die tripjes zonder al te veel ernstige problemen, maar daar kwam met een bezoekje aan een bungalowpark in Engsbergen (Nabij Tessenderlo) verandering in.

De YouTuber was samen met twee vrienden toen hij zijn wagen bij een bosweg parkeerde en de tocht vervolgens wandelend voortzette. Na een paar minuten lopen hoorden de vrienden plots gekrijs in de verte. Een vrouw - ze dachten in eerste instantie dat het om een man ging - kwam met een felle zaklamp kwam de bosweg opgewandeld. Siaz en zijn vrienden zagen al snel dat ze een mes (of iets wat daarop lijkt) bij zich droeg.

Het trio zette het op een rennen en verschuilde zich een tijdje in het bos. Ondertussen belden ze de hulpdiensten en kwamen ze uiteindelijk weer bij hun wagen terecht. Daar stond inmiddels niet alleen de politie, maar ook de vrouw. Bij haar is geen mes of ander wapen gevonden, meldt HLN. Ze blijkt illegaal in het bos in een tipi te verblijven en zou vaker jongeren wegjagen. Tot nu toe echter altijd zonder geweld.

Ontdek meer