YUM: deze man bouwde Wonka’s chocoladefabriek na!

Dieter Blarinckx-07 juni 2022 om 17:40

Het leek allemaal té mooi om waar te zijn: de overheerlijke chocoladefabriek van Willy Wonka uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’, maar deze man bouwde hem na!

De populaire YouTuber Mr. Beast bouwde Wonka’s chocoladefabriek na en postte een video op zijn kanaal. Na amper drie dagen had hij al meer dan 41 miljoen views.

In zijn chocoladefabriek namen tien kandidaten het tegen elkaar op om zo de chocoladefabriek te winnen. Aan het einde van de show was er zelfs een heuse bakwedstrijd samen met de Britse TV-kok Gordon Ramsey.

En voor je het vraagt: ja de kandidaten konden onderweg ook genieten van alle chocolade. Er was zelfs een chocoladerivier!

Check de video hier:

BREAKING: YouTuber Technoblade overleden

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 21:27- Foto:

Youtube Technoblade

Droevig nieuws voor de fans van de Amerikaanse YouTuber Technoblade, want de 23-jarige content creator is overleden aan kanker.

Hij had zo’n 10 miljoen volgers en spendeerde zijn tijd vooral met het maken van coole Minecraft-video’s. Na de bekendmaking van zijn dood, werd er nog een afscheidsvideo gepost op zijn channel waarin hij ook effectief afscheid neemt van zijn abonnees. Daarnaast onthult hij ook voor het eerst zijn échte naam.

De boodschap die je hoort en ziet in de video, werd wel degelijk geschreven door Technoblade, maar voorgedragen door zijn vader. In de persoonlijke boodschap neemt de YouTuber afscheid van zijn fans en maakt hij zijn echte naam bekend, Alex.

"Hij schreef enkele paragrafen en daarna was het op. Hij leefde daarna nog acht uur. We hebben allemaal afscheid kunnen nemen. Hij hield van zijn werk en van zijn fans. Hij vermeed persoonlijke roem en werkte hard om zijn identiteit privé te houden. We vragen om zijn wensen te respecteren en nu zijn privacy en die van zijn familie te beschermen”, klinkt het bij de ouders in de video.

Rust zacht, Technoblade!

NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

Ontdek meer