Nieuwe beelden van derde en laatste seizoen 'Locke and Key'

Karen Luiken-07 juni 2022 om 15:09

64 dagen. Dat is hoe lang je nog moet wachten tot het nieuwe seizoen van ‘Locke and Key’ op Netflix verschijnt. Dat nieuwtje is samen met een gloednieuwe trailer de wereld ingeslingerd.

‘Locke and Key’ vertelt het verhaal van drie kinderen die na de moord op hun vader met hun moeder verhuizen naar het landhuis van zijn familie. Eenmaal daar vinden ze magische sleutels die hen naar krachten en mysterieuze geheimen leiden.

Onlangs is bekend geworden dat het derde seizoen van de reeks helaas ook het laatste zal worden. De afleveringen verschijnen op 10 augustus op Netflix. Daarna sluit het ‘Locke and Key’-hoofdstuk voorgoed.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer