Neve Campbell keert niet terug voor 'Scream 6'

Dieter Blarinckx-07 juni 2022 om 12:04

Jammerlijk nieuws uit Hollywood want actrice Neve Campbell heeft bekendgemaakt dat ze toch niet te zien zal zijn in de opkomende horrorfilm 'Scream 6'.

Neve Campbells personage Syndey Prescott is de rode draad doorheen de 'Scream'-franchise, maar daar komt nu dus verandering in. Campbell maakte deze ochtend bekend dat ze niet te zien zal zijn het nieuwe hoofdstuk, 'Scream 6'. Die film wordt volgend jaar in de zalen verwacht.

Volgens haar zou er geen akkoord zijn over haar loon en heeft ze daarom beslist niet meer terug te keren naar Woodsboro :(.

"Helaas zal ik niet te zien zijn in de volgende 'Scream'-film. Als vrouw heb ik extreem hard moeten werken in mijn carrière om mijn waarde vast te stellen, vooral als het gaat om 'Scream'. Ik had het gevoel dat het aanbod dat mij werd gedaan niet in verhouding stond tot de waarde die ik de franchise heb bijgebracht. Het is een zeer moeilijke beslissing geweest om vaarwel te zeggen", klinkt het in een interview met Variety.

We're gonna miss you! :(

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer