Neve Campbell keert niet terug voor 'Scream 6'

Dieter Blarinckx-07 juni 2022 om 12:04

Jammerlijk nieuws uit Hollywood want actrice Neve Campbell heeft bekendgemaakt dat ze toch niet te zien zal zijn in de opkomende horrorfilm 'Scream 6'.

Neve Campbells personage Syndey Prescott is de rode draad doorheen de 'Scream'-franchise, maar daar komt nu dus verandering in. Campbell maakte deze ochtend bekend dat ze niet te zien zal zijn het nieuwe hoofdstuk, 'Scream 6'. Die film wordt volgend jaar in de zalen verwacht.

Volgens haar zou er geen akkoord zijn over haar loon en heeft ze daarom beslist niet meer terug te keren naar Woodsboro :(.

"Helaas zal ik niet te zien zijn in de volgende 'Scream'-film. Als vrouw heb ik extreem hard moeten werken in mijn carrière om mijn waarde vast te stellen, vooral als het gaat om 'Scream'. Ik had het gevoel dat het aanbod dat mij werd gedaan niet in verhouding stond tot de waarde die ik de franchise heb bijgebracht. Het is een zeer moeilijke beslissing geweest om vaarwel te zeggen", klinkt het in een interview met Variety.

We're gonna miss you! :(

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer