Mart Hoogkamer verlaat podium al na 9 seconden door biergooiers

Sofie Verbeeck-07 juni 2022 om 10:00- Foto:

by Mart Hoogkamer

De zanger van de zomerhit 'Ik ga zwemmen' is afgelopen weekend bekogeld geweest met bier op de pinksterfeesten in Beckum, Nederland. Mart Hoogkamer was nog maar net begonnen met zijn optreden toen er enkele bekers bier op het podium vlogen. Hij besloot meteen om de show te stoppen en weg te gaan.

In online video's is te zien hoe Mart na de eerste drie bekers het publiek waarschuwt dat hij zal weggaan. Vlak daarna maakt hij zijn belofte waar en vertrekt hij van het podium. De organisatie van de pinksterfeesten vond het hele gebeuren erg jammer en probeerde de zanger nog te overtuigen, maar hij was niet voor rede vatbaar.

In een video op Instagram legt Mart Hoogkamer het hele gebeuren uit en vertelt hij waarom hij zo heeft gehandeld. Volgens hem geeft de organisatie aan dat hij fout gehandeld heeft maar dat vindt hij dus niet.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Ontdek meer