Mart Hoogkamer verlaat podium al na 9 seconden door biergooiers

Sofie Verbeeck-07 juni 2022 om 10:00- Foto:

by Mart Hoogkamer

De zanger van de zomerhit 'Ik ga zwemmen' is afgelopen weekend bekogeld geweest met bier op de pinksterfeesten in Beckum, Nederland. Mart Hoogkamer was nog maar net begonnen met zijn optreden toen er enkele bekers bier op het podium vlogen. Hij besloot meteen om de show te stoppen en weg te gaan.

In online video's is te zien hoe Mart na de eerste drie bekers het publiek waarschuwt dat hij zal weggaan. Vlak daarna maakt hij zijn belofte waar en vertrekt hij van het podium. De organisatie van de pinksterfeesten vond het hele gebeuren erg jammer en probeerde de zanger nog te overtuigen, maar hij was niet voor rede vatbaar.

In een video op Instagram legt Mart Hoogkamer het hele gebeuren uit en vertelt hij waarom hij zo heeft gehandeld. Volgens hem geeft de organisatie aan dat hij fout gehandeld heeft maar dat vindt hij dus niet.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer