Belgische Chris Umé groot succes in ‘America’s Got Talent’

Dieter Blarinckx-06 juni 2022 om 17:59

Dat ons kleine België soms grote artiesten kan voortbrengen is nu eens te meer bevestigd door Chris Umé. Hij kon op veel succes rekenen door zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’.

Op TikTok scoorde hij reeds met deepfakes van Tom Cruise, maar nu weet hij ook de Amerikanen in te palmen op het podium van ‘America’s Got Talent’. Samen met een vriend wist hij Simon Cowell volledig te verbluffen!

De twee probeerden een live deepfake van Simon Cowell himself. Daarvoor riepen ze de hulp in van zanger Daniel Emmett, die jaren geleden al eens deelnam aan het programma. Dankzij de technologie van hun bedrijf Metaphysic, transformeerde Daniel helemaal in Simon Cowell.

“Is het ongepast om verliefd te worden op een deelnemer? Het is zo vreemd, maar ik houd van je Daniel. Ik heb altijd gezegd dat er zoiets is als de perfecte kandidaat: iemand die fantastisch zingt en er ook geweldig uitziet. We hebben hem nu gevonden”, klonk het bij de échte Simon Cowell.

De act kreeg meteen een volmondige “JA” en gaat dus door naar de volgende ronde.

Bekijk de hele act hieronder:

Officiële trailer van 'Teen Wolf'-film is hier

Karen Luiken-06 december 2022 om 06:53

Het zal nu niet lang meer duren voor een groot deel van de cast van de MTV-serie ‘Teen Wolf’ bij elkaar komt voor het langverwachte vervolg. Er is een film op komst. En dit zijn de nieuwste beelden!

In de film van Paramount+ worden de kijkers terug gebracht naar Beacon Hills. Met een volle maan op komst is er een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven janken en roepen op tot de terugkeer van allerlei wezens die in het holst van de nacht van gedaante verwisselen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de dodelijkste vijand ooit.

De cast bestaat uit een aantal bekende gezichten, waaronder Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

Locatie nieuwe seizoen ‘De Mol’ bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:38

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil dus ook zeggen dat er een nieuw seizoen van ‘De Mol’ op ons staat te wachten. En daar is nu groot nieuws over bekendgemaakt.

Via zijn sociale media maakte presentator Gilles De Coster zelf de locatie bekend van het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’. Hij en de nieuwe kandidaten zijn namelijk op avontuur geweest in de Amerikaanse staat Arizona. Dat kunnen we afleiden uit de mysterieuze video die online gedropt werd.

Helaas werd er nog met geen woord gesproken over de startdatum van het nieuwe seizoen.

Dus stay tuned voor updates!

Ontdek meer