Belgische Chris Umé groot succes in ‘America’s Got Talent’

Dieter Blarinckx-06 juni 2022 om 17:59

Dat ons kleine België soms grote artiesten kan voortbrengen is nu eens te meer bevestigd door Chris Umé. Hij kon op veel succes rekenen door zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’.

Op TikTok scoorde hij reeds met deepfakes van Tom Cruise, maar nu weet hij ook de Amerikanen in te palmen op het podium van ‘America’s Got Talent’. Samen met een vriend wist hij Simon Cowell volledig te verbluffen!

De twee probeerden een live deepfake van Simon Cowell himself. Daarvoor riepen ze de hulp in van zanger Daniel Emmett, die jaren geleden al eens deelnam aan het programma. Dankzij de technologie van hun bedrijf Metaphysic, transformeerde Daniel helemaal in Simon Cowell.

“Is het ongepast om verliefd te worden op een deelnemer? Het is zo vreemd, maar ik houd van je Daniel. Ik heb altijd gezegd dat er zoiets is als de perfecte kandidaat: iemand die fantastisch zingt en er ook geweldig uitziet. We hebben hem nu gevonden”, klonk het bij de échte Simon Cowell.

De act kreeg meteen een volmondige “JA” en gaat dus door naar de volgende ronde.

Bekijk de hele act hieronder:

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Zien: eerste beelden nieuw seizoen ‘Love Island’

Karen Luiken-27 juni 2022 om 08:55

De eerste promovideo van het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is verschenen. Het programma, waarin twaalf Nederlandse en Vlaamse singles op zoek gaan naar de liefde, gaat op 11 juli van start.

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in een luxueuze villa op Gran Canaria. Verschillende vrijgezellen zullen daar hun best moeten doen om - als het even kan - smoorverliefd te worden. Hoe sneller ze een koppel vormen en hoe leuker het publiek hen vindt, hoe groter de kans dat ze lang op het eiland mogen blijven.

De kijkers thuis zullen moeten bepalen welke kandidaten het meest geliefd zijn en de eindstreep halen. Voor de winnaars ligt een geldprijs van 25.000 euro klaar.

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Viktor Hulst en Mae Brood.

Ontdek meer