Wow: dit is de dubbelganger van Jennifer Aniston

Karen Luiken-08 juli 2021 om 13:37

Ooit van de naam Lisa Tranel gehoord? Misschien niet, maar als je haar gezicht ziet zou je toch denken dat je haar al jaren kent. Op zich niet gek, aangezien ze als twee druppels water op Jennifer Aniston lijkt. Reden genoeg om haar viral te laten gaan op het internet (en dat is dus precies wat er nu gebeurt).

Lisa gaat vooral erg hard op TikTok. Daar heeft ze honderdduizenden volgers en meer dan 1,6 miljoen likes. Die heeft ze te danken aan haar uiterlijk, dat opvallend veel op dat van Jennifer Aniston lijkt. Ze ontving er meerdere opmerkingen over en besloot toen maar een 'Friends'-filmpje van Rachel na te synchroniseren.

Het is dat we weten dat Lisa de show steelt in de video, maar anders hadden we zonder twijfel gedacht dat het Jennifer was.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer