Lizzo stelt 'mysterieuze' vriend voor aan de buitenwereld

Karen Luiken-06 juni 2022 om 14:38

Lizzo is voor het eerst samen met haar vriend in het openbaar verschenen. De zangeres nam Myke Wright mee als haar date tijdens een evenement voor haar nieuwe realityserie ‘Watch Out fort he Big Grrrls’.

Foto’s van de date zijn op de Instagram-pagina van Lizzo gedeeld. We zien de artiest in een knalroze jurk op de rode loper poseren. Soms alleen, soms samen met haar nieuwe lover.

Hoewel de foto’s voor veel populariteit zorgen omdat dit de eerste keer is dat Lizzo haar vriend publiekelijk toont, is er één beeld in het bijzonder dat de aandacht trekt: een kiekje waar Lizzo de hand van Myke vasthoudt. De zangeres draagt een zilveren ring, waardoor fans nu denken dat ze wellicht verloofd is. Uitsluitsel daarover is er helaas nog niet.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer