Medewerker Disneyland Parijs verpest huwelijksaanzoek

Karen Luiken-06 juni 2022 om 06:53

Een medewerker van Disneyland Parijs heeft het huwelijksaanzoek van een bezoeker flink verpest. Beelden van het pijnlijke tafereel vliegen het internet over.

In het filmpje is te zien hoe een man op één knie gaat voor het kasteel van Doornroosje. Zijn vriendin staat aan zijn zijde en kijkt verrast op als haar partner een ringdoosje tevoorschijn haalt. Maar nog voordat de man de grote vraag goed en wel kan stellen, grist een Disneyland-medewerker het doosje uit zijn handen. Het koppel wordt weggestuurd.

Het is niet duidelijk of de lovebirds weg moesten omdat ze zich niet op dit deel van het terrein mochten bevinden. Het zou ook kunnen dat de werknemer een betere locatie voor het aanzoek probeerde te vinden. Hoe dan ook: Disneyland betreurt het hele gebeuren en zegt in een reactie dat er excuses zijn aangeboden. “We betreuren hoe dit is afgehandeld”, aldus een woordvoerder volgens Newsweek. “We hebben onze excuses aangeboden aan het betrokken koppel en willen het goed maken.”

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer