Fabrizio knipt lange lokken af voor goede doel

Karen Luiken-06 juni 2022 om 06:43

Fabrizio Tzinaridis heeft afscheid genomen van zijn lange lokken. De voormalige ‘Bachelor’-kandidaat besloot een schaar in zijn wilde kapsel te zetten om een steentje bij te kunnen dragen aan het goede doel.

Via Instagram laat Fabrizio het resultaat zien. “Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van mijn wilde lokken. Alleen zou ik het zonde hebben gevonden als ze geen doel zouden dienen.” De realityster doneerde zijn haren daarom aan Think Pink, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.

Fabrizio ging deels voor zijn oma voor de nieuwe look. Zij is jaren geleden overleden aan de gevolgen van borstkanker, zo valt te lezen bij het bericht. “Ik heb mijn grootmoeder jammer genoeg nooit mogen leren kennen door de gevolgen van borstkanker. Onrechtstreeks is deze ook een beetje voor jou.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer