Eerste seizoen ’Squid Game’ zit vol hints naar vervolg!

Dieter Blarinckx-05 juni 2022 om 19:59

De regisseur van de hitserie ’Squid Game’ heeft in een interview laten slippen dat het eerste seizoen boordevol hints naar het vervolg zit!

Hwang Dong-Hyuk, de regisseur van het Netflix-succes, vertelde aan IndieWire dat het eerste seizoen al boordevol referenties en hints zit naar een mogelijks tweede seizoen:

“Dat deed ik voor mezelf én voor de kijker. Voor moest er dan toch een tweede seizoen komen. Uiteindelijk konden die dingen toch ook losse eindjes blijven.” Maar natuurlijk geeft hij zijn geheimen niet prijs en zal de kijker zélf op pad mogen gaan van zodra het tweede seizoen klaar is.

Maar komt die er dan wel? Ja hoor! “Ik heb nog niets ondertekend, maar we zitten op dezelfde golflengte. Een tweede seizoen is nodig en komt eraan”, verklapte hij ook nog aan IndieWire.

Het tweede seizoen zal normaal in het najaar van 2023 te streamen zijn via Netflix.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer