Zien: Julia rent podium af tijdens optreden

Dieter Blarinckx-05 juni 2022 om 19:51

Het kan niet altijd vlekkeloos verlopen op zo’n concert van K3. Dat bewees Julia maar eens te meer nadat ze tijdens het concert plots van het podium liep…

Tijdens een van hun concerten in de Antwerpse Stadsschouwburg ging het héél even mis bij blondine Julia Boschman. Op een TikTok-filmpje is namelijk te zien hoe Julia tijdens de monsterhit ‘Waterval’ plots van het podium liep. Even later keerde Julia gewoon terug alsof er niets gebeurd was.

"Julia's oortjes/bakje hadden wat opstartproblemen. Maar na een snelle check bij de geluidstechnicus verliep de rest van de show vlekkeloos”, klonk het later bij Studio 100.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer