Zot: vrouw bevalt in Stille Oceaan

Dieter Blarinckx-05 juni 2022 om 19:38

Op het internet kom je vaak de zotste verhalen tegen, zo ook het spannende verhaal van de 27-jarige Josy Peukert…

De vrouw gaat namelijk viraal nadat ze beviel van haar baby in de Stille Oceaan. De kersverse mama deelde de bevalling op instagram.

Peukert wou al langer een ‘free birth’, een bevalling zonder medische hulp. Daarom koos ze voor de relaxerende golven van de Stille Oceaan bij Nicaragua.

Zowel zoontje als moeder zijn nog gezond en wel.

Check het hier:

Met deze truc zal je crush non-stop aan je denken

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 10:43

Een nieuwe truc om je crush te veroveren gaat viraal op TikTok. Het wordt de 'cavoodle-methode' genoemd, en ja, dat verwijst naar het schattige hondenras.

Dus, wat hebben de hondjes en jouw crush met elkaar gemeen? Veel, volgens een TikTokker Pheveya.

In een TikTok met meer dan een miljoen views legt ze uit dat de cavoodle-methode ervoor zal zorgen dat je crush niet kan stoppen met aan je te denken. Het idee is simpel: praat non-stop over iets waar je van houdt, net zoals Pheveya dat doet met cavoodles.

“Hij begon me te associëren met cavoodles. Hij kon niet eens een cavoodle zien zonder aan mij te denken,” zegt ze over haar ex. Voordat ze samen waren, stuurde hij haar elke dag video's en foto's van de hondjes.

Nu ze uit elkaar zijn, kan hij haar niet ontlopen omdat hij elke keer als hij zo'n hond ziet aan haar denkt.

Het werkt niet alleen voor hondenliefhebbers. Een vriendin van Pheveya probeerde de truc uit met ramen noedels. Haar crush begon haar te associëren met ramen noedels, en telkens als hij ze in de winkel ziet, stuurt hij haar een berichtje.

Pheveya's datingtip? Blijf je favoriete onderwerp ter sprake brengen, net zolang je crush niet meer aan hetgeen kan denken zonder aan jou te denken.

Nieuwe hype: ‘everything shower’ - “beter dan seks”

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 07:35- Foto:

MindBodyGreen

Sociale media kunnen vaak zorgen voor een nieuwe hype waar de Gen Z’s en millennials dan even helemaal weg van zijn. Zo is er de laatste tijd ook veel te doen rond de ‘everything shower’, het fenomeen waarbij je tussen de twee en vier uur onder de douche staat terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

De nieuwste trend op het gebied van totale verzorging is de ‘everything shower,’ waarbij ze zelfs twee tot vier uur lang een extreem warme, stomende douche nemen. Tijdens die douche wordt elk hoekje van het lichaam verzorgd terwijl men luistert naar muziek. De hype is vooral viraal aan het gaan op TikTok, waarbij de #EverythingShower al meer dan 168,9 miljoen keer bekeken werd.

Influencer Kourv Annon plaatste nog een TikTok waarin ze tegen haar verloofde zei dat “een ‘everything shower’ met warm water en Taylor Swift is beter dan seks. Sorry!”

Maar ze is heus niet de enige, want op TikTok vind je nu énorm veel video’s over deze nieuwe hygiënische hype.

Ga jij het eens proberen?

Ontdek meer