Zot: vrouw bevalt in Stille Oceaan

Dieter Blarinckx-05 juni 2022 om 19:38

Op het internet kom je vaak de zotste verhalen tegen, zo ook het spannende verhaal van de 27-jarige Josy Peukert…

De vrouw gaat namelijk viraal nadat ze beviel van haar baby in de Stille Oceaan. De kersverse mama deelde de bevalling op instagram.

Peukert wou al langer een ‘free birth’, een bevalling zonder medische hulp. Daarom koos ze voor de relaxerende golven van de Stille Oceaan bij Nicaragua.

Zowel zoontje als moeder zijn nog gezond en wel.

Check het hier:

YUM: deze man bouwde Wonka’s chocoladefabriek na!

Dieter Blarinckx-07 juni 2022 om 17:40

Het leek allemaal té mooi om waar te zijn: de overheerlijke chocoladefabriek van Willy Wonka uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’, maar deze man bouwde hem na!

De populaire YouTuber Mr. Beast bouwde Wonka’s chocoladefabriek na en postte een video op zijn kanaal. Na amper drie dagen had hij al meer dan 41 miljoen views.

In zijn chocoladefabriek namen tien kandidaten het tegen elkaar op om zo de chocoladefabriek te winnen. Aan het einde van de show was er zelfs een heuse bakwedstrijd samen met de Britse TV-kok Gordon Ramsey.

En voor je het vraagt: ja de kandidaten konden onderweg ook genieten van alle chocolade. Er was zelfs een chocoladerivier!

Check de video hier:

Zot: dit koppel heeft 12 kinderen met letters A, E, L en X

Dieter Blarinckx-01 mei 2022 om 08:21

Het West-Vlaamse dorpje Staden staat momenteel in de spotlights door het koppel Gwenny en Marino. Zij verwelkomden zopas hun twaalfde kindje met de letters A, E, L en X in de naam. Het kindje werd Laex genoemd.

"Er waren nog wel een paar combinaties over met die 4 letters, maar de keuze was voor ons niet moeilijk. We hebben altijd al aan die naam gedacht. En de naam moet toch juist ook iets moois zijn voor onze kinderen”, klinkt het bij het koppel in een interview met Het Nieuwsblad.

Laex is dus de twaalfde in het rijtje Alex, Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax, Xale, Elax en Alxe.

"Ze waren erg nieuwsgierig en vooral ongeduldig om haar te zien. Maar ze zijn o zo trots op hun jongste zusje. De bevalling zelf is ook helemaal vlot verlopen, in enkele uren tijd was Laex helemaal gezond en wel op de wereld gekomen. Soms is het wel wat druk. Maar onze oudste Alex wordt 15 en die helpt ons ook veel. Iedereen draagt natuurlijk zijn kleine steentje bij in het huishouden, zoals overal waarschijnlijk. We hebben altijd zelf gezegd dat 12 het maximum is, dus voor ons stopt het ook hier", lacht Gwenny.

Foto: kw.be

Ontdek meer