'Glee'-ster moeder geworden van dochtertje

Karen Luiken-05 juni 2022 om 10:51

Jenna Ushkowitz is voor het eerst moeder geworden. De ‘Glee’-ster laat weten dat zij en haar man David Stanley een dochtertje hebben gekregen.

Het heuglijke nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. Daar deelt Jenna een foto van zichzelf waar ook een glimp van de kleine meid op te zien is. “Onze harten zijn gevuld met liefde”, staat erbij geschreven. De naam van het meisje is nog niet naar buiten gebracht.

Jenna en David zijn sinds 2018 samen. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord. In januari kondigden ze aan een kindje te verwachten.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer