Shakira zet punt achter relatie met Gerard Piqué

Karen Luiken-05 juni 2022 om 10:43

Het is over en uit tussen Shakira en Girard Piqué. Het management van de zangeres laat weten dat de twee na elf jaar een punt achter hun relatie zetten.

Geruchten over de breuk gaan al langer rond. Shakira en Gerard zouden al een tijdje uit elkaar leven en bovendien zou Gerard naar verluidt betrapt zijn op vreemdgaan.

"Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn", laat het management van Shakira weten in een korte verklaring. Met het oog op het welzijn van de kinderen wordt er gevraagd om privacy.

Het koppel kreeg samen twee zoons: de 9-jarige Milan en 7-jarige Sacha. Ze waren sinds 2011 samen.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer