Shakira zet punt achter relatie met Gerard Piqué

Karen Luiken-05 juni 2022 om 10:43

Het is over en uit tussen Shakira en Girard Piqué. Het management van de zangeres laat weten dat de twee na elf jaar een punt achter hun relatie zetten.

Geruchten over de breuk gaan al langer rond. Shakira en Gerard zouden al een tijdje uit elkaar leven en bovendien zou Gerard naar verluidt betrapt zijn op vreemdgaan.

"Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn", laat het management van Shakira weten in een korte verklaring. Met het oog op het welzijn van de kinderen wordt er gevraagd om privacy.

Het koppel kreeg samen twee zoons: de 9-jarige Milan en 7-jarige Sacha. Ze waren sinds 2011 samen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer