Disney denkt dat Johnny Depp zal terugkeren als Jack Sparrow

Dieter Blarinckx-05 juni 2022 om 08:01

Eerder deze week kwam Johnny Depp als winnaar uit de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. En hoewel hij bleef beweren dat hij door Disney aan de kant werd gezet en dus niet zal terugkeren naar de ‘Pirates’-films, lijkt Disney er toch anders over te denken.

Een anonieme Disney Executive (een hoge meneer bij The Walt Disney Company) heeft laten slippen dat hij er praktisch zeker van is dat Johnny Depp binnenkort toch terug te zien zal zijn als Captain Jack Sparrow in de opkomende ‘Pirates of the Caribbean’-film! Wat zijn redenering net is, wil hij - voorlopig - nog niet kwijt. Wél is hij er zeker van dat de ‘Pirates’-films niet hetzelfde zouden zijn zonder het flamboyante en frivole karakter van Sparrow.

Dus wie weet krijgen we binnenkort wel héél goed nieuws!

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer