Disney denkt dat Johnny Depp zal terugkeren als Jack Sparrow

Dieter Blarinckx-05 juni 2022 om 08:01

Eerder deze week kwam Johnny Depp als winnaar uit de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. En hoewel hij bleef beweren dat hij door Disney aan de kant werd gezet en dus niet zal terugkeren naar de ‘Pirates’-films, lijkt Disney er toch anders over te denken.

Een anonieme Disney Executive (een hoge meneer bij The Walt Disney Company) heeft laten slippen dat hij er praktisch zeker van is dat Johnny Depp binnenkort toch terug te zien zal zijn als Captain Jack Sparrow in de opkomende ‘Pirates of the Caribbean’-film! Wat zijn redenering net is, wil hij - voorlopig - nog niet kwijt. Wél is hij er zeker van dat de ‘Pirates’-films niet hetzelfde zouden zijn zonder het flamboyante en frivole karakter van Sparrow.

Dus wie weet krijgen we binnenkort wel héél goed nieuws!

Maksim Stojanac wint 'BV Darts'

Karen Luiken-09 december 2022 om 07:18

Na een wekenlange strijd is er eindelijk iemand tot winnaar gekroond in ‘BV Darts’. En die winnaar is niemand minder dan Maksim ‘Mad Maks’ Stojanac. Hij won in het in de laatste wedstrijd van Hans van Alphen.

Met een 3-0 overwinning schrijft Maksim de dartstitel op zijn naam en mag hij de felbegeerde wisselbeker mee naar huis nemen. Hij versloeg Francesco Planckaert in de halve finale en deed in de finale hetzelfde met Hans van Alphen. Laatstgenoemde won het in zijn halve finale dan weer van Tourist LeMC.

“Ik zou kunnen zeggen dat ik de beste darter ben, maar dat is eigenlijk niet waar”, aldus Maksim. “Al heb ik nu wel heel goed gespeeld en vond ik vlotjes de triples. Dus ik ben super blij! Voor de finale heeft Tourist me achter de schermen gezegd dat ik de beker naar Antwerpen moest halen, dus dat heb ik gedaan!”

Jade en Gio zijn uit elkaar

Karen Luiken-08 december 2022 om 17:50

Verdriet in YouTube-land. Jade en Gio hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maken de twee bekend via social media.

“Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar. We hebben besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Jade op Instagram.

Het was volgens de YouTubers geen makkelijke beslissing, maar wel eentje die voor zowel Jade als Gio beter zal zijn. “We houden nog steeds super veel van elkaar”, zo klinkt het. “En ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.”

Gio heeft ook een video over de break-up op YouTtube gezet. Daarin zegt hij dat het al een tijdje niet meer lekker liep tussen de twee.

Ontdek meer