Tweede seizoen voor ‘Obi-Wan Kenobi’

Dieter Blarinckx-05 juni 2022 om 07:58

De langverwachte ‘Star Wars’-serie ‘Obi-Wan Kenobi’ is een schot in de roos. De serie staat nog maar een weekje online, maar is nu al de best bekeken en meest populaire serie van Disney+.

In de serie volgen we Jedi Obi-Wan Kenobi (wederom gespeeld door Ewan McGregor) terwijl hij een oogje in het zeil houdt voor Luke Skywalker en zijn zusje Leia Organa. Maar Obi-Wan is op dat moment de meest gezochte persoon in de hele Galaxy….

Hoewel het eerste seizoen nog maar drie afleveringen ver is, lijkt het er wel al op dat Disney en Lucasfilm een tweede seizoen aan het voorbereiden zijn. Althans als we insiders bij Disney mogen geloven.

Dus stay tuned voor updates!

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer