Gevaarlijke pillen in omloop bij Extrema Outdoor

Karen Luiken-04 juni 2022 om 07:44

Gevaarlijke XTC-pillen met een extreem hoge dosis MDMA gaan rond op Extrema Outdoor. Dat festival vindt dit weekend plaats in Houthalen-Helchteren.

Het parket van Limburg waarschuwt via social media voor de pillen. Ze zijn roze van kleur en hebben de vorm van het bekende tekenfiguur Mario Bros.

“Parket Limburg wil waarschuwen voor een XTC-pil met erg hoge dosis (300 mg) MDMA”, zo klinkt het op Instagram. “Vier keer de normale dosis.”

De gevolgen bij het nemen van zo'n pil kunnen volgens de politie erg gevaarlijk zijn.

De volledige line-up van Balaton Sound is bekend

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 08:16

De Hongaarse zon, het verfrissende Balatonmeer en de beste beats: dat is Heineken Balaton Sound. De volledige line-up van het vierdaagse festival is bekend en deze editie belooft weer een topeditie te worden. Mau P, HUGEL, Laidback Luke, Malugi, Estella Boersma en nog veel meer komen je deze zomer wegblazen.

Het strandfestival aan het Balatonmeer is één van de grootste elektronische muziekfestivals in Europa. Elk jaar reizen feestvierders van over heel de wereld af naar de zonnige locatie voor een mix van de beste dance, house en techno.

Het festival vindt plaats van 3 tot 6 juli in Hongarije. De organisatie kondigde eerder al grote namen als Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Paul Kalkbrenner, Kölsch en Trym aan, en voegt daar nu nog eens een stevige dosis kleppers aan toe. En dat is niet alles, want de timetable is er ook al. Je kunt dus nu al jouw magische weekend Sound stap voor stap plannen.

Tickets en festival packages vind je hier, maar voor de ultieme Heineken Balaton Sound ervaring moet je met ons mee op The Balaton Trip. Samen met honderden andere Belgen slaap je dan op onze exclusieve Lakeside Camping, op strompelafstand van het festival. Op deze camping kan je dagelijks extra festival-spektakel verwachten, met challenges, partygames en véél meer! Alle info vind je op thebalatontrip.com.

Tomorrowland viert jubileum met groot feest in Amsterdam

Karen Luiken-05 april 2024 om 06:49

Tomorrowland bestaat dit jaar twintig jaar en hoe kun je dat beter vieren dan met een feestje? Op vrijdag 18 oktober trekt het evenement naar de Ziggo Dome in Amsterdam, de stad die van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober in het teken staat van Amsterdam Dance Event.

Fans kunnen zich volgens de organisatie voorbereiden op ‘een magisch spektakel onder leiding van de Symphony of Unity, waarbij muzikanten en vocalisten klassieke en elektronische muziek live samenbrengen’. Diverse artiesten uit de dancewereld komen optreden. Het is alleen nog niet bekend wie; de line-up blijft tot op het allerlaatste moment geheim.

Kaartjes voor het feest gaan vanaf 19 april in de verkoop.

Ontdek meer