Spotify viert nieuw album BTS met speciale website voor fans

Karen Luiken-04 juni 2022 om 07:26

Het aftellen naar het nieuwe album van BTS is ook bij Spotify begonnen. Om het enthousiasme bij fans nóg groter te maken, heeft de muziekdienst een speciale website opgericht waar liefhebbers terechtkunnen voor allerlei muziek en informatie van en over BTS.

‘Proof’. Dat is de naam van de nieuwe plaat van BTS die op 10 juni wordt uitgebracht. Het belooft een album te worden waarmee wordt teruggeblikt op de afgelopen negen jaar. Er komen in het totaal drie cd’s uit met veel bestaande nummers, plus drie compleet nieuwe songs.

Spotify viert de komst van het album met de pagina #SpotifyPurpleU. Daar vinden fans exclusieve content van BTS, berichten van de leden, een aftelklok naar de langverwachte albumrelease en hun meest beluisterde BTS-nummers. De site zal beschikbaar zijn in acht talen: Koreaans, Thais, Indonesisch, Japans, Engels, Spaans, Portugees en Arabisch.

Als kers op de taart brengen Spotify en BTS ook nog samen een korte film uit die terugblikt op alle tijdberken van de band, beginnend bij de oprichting in 2013.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer