Aldi lanceert kledingcollectie voor festivalseizoen

Dieter Blarinckx-03 juni 2022 om 19:48

Nog op zoek naar een geschikte en stijlvolle festivaloutfit? Dan ga je binnenkort best eens langs bij supermarktketen Aldi want zij lanceren namelijk een heuse festivalcollectie!

Ja je leest het goed, Aldi komt met een kledingcollectie. De volledige collectie is gebaseerd op de kleuren van het Aldi logo en bestaat daarmee uit blauw-wit gestreepte tracksuits, hoedjes, hoodies en T-shirts.

“De collectie zet Aldi op een verrassende manier in de kijker. Het is een ludieke knipoog naar de cultus die rond het Aldi -logo hangt in België en daarbuiten”, klinkt het in het officiële persbericht van de supermarktketen.

Let wel: de collectie is - voorlopig - niet te koop in hun filialen, maar zullen te winnen zijn via sociale media. Hou op 6 juni de socials van Aldi in de gaten om zo kans te maken op deze collectie en/of tickets voor festivals zoals Les Ardentes, Dour Festival en Lokerse Feesten!

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer