Dit is de soundtrack van 'Lightyear'

Dieter Blarinckx-03 juni 2022 om 19:43

Binnenkort gaan we naar infinity and beyond samen met Buzz Lightyear, want vanaf 15 juni speelt 'Lightyear' in de Belgische bioscopen! En om de fans al wat warm te maken deelde Pixar al een teaser van de soundtrack.

Het iconische 'Toy Story'-personage krijgt dus zijn eerste, eigen film. De film staat los van 'Toy Story' en vertelt eigenlijk het verhaal waarop de speelgoed Buzz uit de 'Toy Story'-films gebaseerd is.

Om mensen al wat in de mood te brengen, deelden Disney en Pixar een eerste track uit de soundtrack. Die werd gecomponeerd door Michael Giacchino, die je ook wel kent van kleppers zoals 'The Incredibles', 'Ratatouille',...

Beluister de track hieronder en ontdek 'Lightyear' vanaf 15 juni in de bioscoop!

Ontdek hier de eerste trailer van 'Hocus Pocus 2'

Karen Luiken-28 juni 2022 om 16:42

Disney+ heeft een cadeautje voor fans die reikhalzend uitkijken naar de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’. De streamingsdienst heeft (eindelijk) de eerste trailer gedeeld!

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Ontdek meer