Disney+ komt met reeks over Charli D'Amelio

Karen Luiken-25 augustus 2021 om 15:02

Vandaag heeft Disney+ aangekondigd ze een docuserie hebben gemaakt over de familie D'Amelio, de bekendste familie van TikTok.

De serie volgt de levens van de D'Amelio familie: Marc, Heidi, Dixie en Charli. Het gaat over hoe ze omgaan met het feit dat ze van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood zijn gegaan. Hierdoor worden ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

Charli werd op 16-jarige leeftijd plots van de ene dag op de andere een wereldster. Op een bepaald moment had ze meer dan 150 miljoen volgers op TikTok en werd ze ook nummer één op het platform. Dat allemaal in minder dan een jaar. In de serie zien we hoe ze probeert een balans te vinden tussen haar roem, haar gezinsleven, dansen, relaties, nieuwe vrienden maken in LA en de strijd aangaan met online tegenstanders.

Ook haar 19-jarige zus Dixie moet niet onderdoen. Haar muziekcarrière zit in de lift en ook zij heeft 80 miljoen volgers.

De ouders Heidi en Marc steunen de dromen van hun dochters en zijn dan ook naar de andere kant van het land verhuisd. Ze doen hun best om de meisjes te beschermen tegen de donkere kant van de beroemdheid, maar voor hen is het zeker en vast ook aanpassen om in Hollywood te wonen.

Bekijk hieronder exclusieve beelden van de show.


1
2
3
4
5

The D'Amelio Show te zien vanaf 15 september op Star van Disney+

Tweede seizoen 'Squid Game' eindelijk bevestigd

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:18

Er is eindelijk groen licht gegeven voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’. De geruchten over een vervolg gingen al langer rond, maar nu is het dan ook echt officieel.

Het nieuws komt uit de mond van een betrouwbare bron, namelijk die van mede Netflix-directeur Ted Sarandos. Hij zei volgens Variety tijdens een interview dat er ‘absoluut’ een tweede seizoen komt. “Het ‘Squid Game’-universum is pas net begonnen”, aldus Ted.

Het eerste seizoen van ‘Squid Game’ verscheen afgelopen zomer op Netflix en werd de best bekeken serie van de streamingsdienst. Over het vervolg zijn nog niet veel details bekend, maar regisseur Hwang Dong-hyuk zei al wel het volgende over hoofdrolspeler Gi-hun: “In het eerste seizoen wordt zijn menselijkheid op een zeer passieve manier getoond. In het tweede seizoen zal dat, mede door wat hij allemaal heeft meegemaakt in het eerste seizoen, op een meer actieve manier gebeuren.”

Het personage komt volgens de regisseur voor een moeilijke keuze te staan. Een keuze tussen goed en kwaad. “Gi-hun was een winnaar uit het verleden, maar werd een front man. Het is net als Darth Vader. Sommigen worden Jedi en sommigen worden Darth Vader. Ik denk dat Gi-hun door een bepaald kritiek punt gaat waardoor hij op de proef wordt gesteld en die keuze ook moet maken.”

Vanaf deze datum kijk je naar nieuw seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:54

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was een groot succes. Niet voor alle deelnemers, wel voor de kijkers. De show werd ontzettend goed bekeken en het was dan ook wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws: die komt er. En snel ook!

Het is alweer twee jaar geleden dat zes koppels in ‘Love is Blind’ voor de eerste keer een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Laat staan aangeraakt. Voor sommige kandidaten (lees: Amber en Barnett) bleek het een schot in de roos, voor andere iets minder.

Over een paar weken zien we hoe een nieuwe groep singles dezelfde uitdaging aangaat als hun voorgangers. De eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen verschijnen op 11 februari op Netflix, een week later volgen er weer vijf. Vrijdag 25 februari is het tijd voor de finale.

Ontdek meer