Disney+ komt met reeks over Charli D'Amelio

Karen Luiken-25 augustus 2021 om 15:02

Vandaag heeft Disney+ aangekondigd ze een docuserie hebben gemaakt over de familie D'Amelio, de bekendste familie van TikTok.

De serie volgt de levens van de D'Amelio familie: Marc, Heidi, Dixie en Charli. Het gaat over hoe ze omgaan met het feit dat ze van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood zijn gegaan. Hierdoor worden ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

Charli werd op 16-jarige leeftijd plots van de ene dag op de andere een wereldster. Op een bepaald moment had ze meer dan 150 miljoen volgers op TikTok en werd ze ook nummer één op het platform. Dat allemaal in minder dan een jaar. In de serie zien we hoe ze probeert een balans te vinden tussen haar roem, haar gezinsleven, dansen, relaties, nieuwe vrienden maken in LA en de strijd aangaan met online tegenstanders.

Ook haar 19-jarige zus Dixie moet niet onderdoen. Haar muziekcarrière zit in de lift en ook zij heeft 80 miljoen volgers.

De ouders Heidi en Marc steunen de dromen van hun dochters en zijn dan ook naar de andere kant van het land verhuisd. Ze doen hun best om de meisjes te beschermen tegen de donkere kant van de beroemdheid, maar voor hen is het zeker en vast ook aanpassen om in Hollywood te wonen.

Bekijk hieronder exclusieve beelden van de show.


1
2
3
4
5

The D'Amelio Show te zien vanaf 15 september op Star van Disney+

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer