Disney+ komt met reeks over Charli D'Amelio

Esther Lapin-25 augustus 2021 om 15:02

Vandaag heeft Disney+ aangekondigd ze een docuserie hebben gemaakt over de familie D'Amelio, de bekendste familie van TikTok.

De serie volgt de levens van de D'Amelio familie: Marc, Heidi, Dixie en Charli. Het gaat over hoe ze omgaan met het feit dat ze van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood zijn gegaan. Hierdoor worden ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

Charli werd op 16-jarige leeftijd plots van de ene dag op de andere een wereldster. Op een bepaald moment had ze meer dan 150 miljoen volgers op TikTok en werd ze ook nummer één op het platform. Dat allemaal in minder dan een jaar. In de serie zien we hoe ze probeert een balans te vinden tussen haar roem, haar gezinsleven, dansen, relaties, nieuwe vrienden maken in LA en de strijd aangaan met online tegenstanders.

Ook haar 19-jarige zus Dixie moet niet onderdoen. Haar muziekcarrière zit in de lift en ook zij heeft 80 miljoen volgers.

De ouders Heidi en Marc steunen de dromen van hun dochters en zijn dan ook naar de andere kant van het land verhuisd. Ze doen hun best om de meisjes te beschermen tegen de donkere kant van de beroemdheid, maar voor hen is het zeker en vast ook aanpassen om in Hollywood te wonen.

Bekijk hieronder exclusieve beelden van de show.


1
2
3
4
5

The D'Amelio Show te zien vanaf 15 september op Star van Disney+

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer