Zien: Disney deelt eerste setbeelden van 'Percy Jackson'

Dieter Blarinckx-03 juni 2022 om 19:36

Eind vorig jaar maakte Disney bekend dat ze plannen hadden voor een live-actionserie in de 'Percy Jackson'-franchise. En die zou er eens sneller kunnen zijn dan oorspronkelijk gedacht!

Op instagram deelde Disney de eerste twee setbeelden met daarbij de aankondiging dat de productie goed gestart is. Voorlopig zou de serie nog dit najaar te streamen zijn via Disney+.

De serie zal - net zoals de twee films uit 2010 en 2013 - gebaseerd zijn op de populaire boekenreeks van Rick Riordan.

Percy - afkorting van Perseus - is een halfgod, een jongen die geboren is uit een sterfelijke moeder (Sally Jackson) en een Griekse god; in zijn geval is dat de god Poseidon. Doordat Poseidon zijn vader is, heeft Percy speciale, goddelijke krachten die er onder andere voor zorgen dat hij zich vrij in water kan bewegen, hij onder water kan ademen, hij water uit een rivier kan laten omhoogkomen of zelfs tsunami's kan veroorzaken. Omdat Poseidon ook god van de paarden is, kan Percy ook praten met paarden, pegasi en met vissen. Door zijn goddelijke krachten worden er echter ook monsters door hem aangetrokken die hem willen vermoorden....

De serie zal dus dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Check de eerste twee setbeelden hieronder:

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer