Zien: Disney deelt eerste setbeelden van 'Percy Jackson'

Dieter Blarinckx-03 juni 2022 om 19:36

Eind vorig jaar maakte Disney bekend dat ze plannen hadden voor een live-actionserie in de 'Percy Jackson'-franchise. En die zou er eens sneller kunnen zijn dan oorspronkelijk gedacht!

Op instagram deelde Disney de eerste twee setbeelden met daarbij de aankondiging dat de productie goed gestart is. Voorlopig zou de serie nog dit najaar te streamen zijn via Disney+.

De serie zal - net zoals de twee films uit 2010 en 2013 - gebaseerd zijn op de populaire boekenreeks van Rick Riordan.

Percy - afkorting van Perseus - is een halfgod, een jongen die geboren is uit een sterfelijke moeder (Sally Jackson) en een Griekse god; in zijn geval is dat de god Poseidon. Doordat Poseidon zijn vader is, heeft Percy speciale, goddelijke krachten die er onder andere voor zorgen dat hij zich vrij in water kan bewegen, hij onder water kan ademen, hij water uit een rivier kan laten omhoogkomen of zelfs tsunami's kan veroorzaken. Omdat Poseidon ook god van de paarden is, kan Percy ook praten met paarden, pegasi en met vissen. Door zijn goddelijke krachten worden er echter ook monsters door hem aangetrokken die hem willen vermoorden....

De serie zal dus dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Check de eerste twee setbeelden hieronder:

TAGMAG

Streamz lanceert trailer van nieuwe docureeks 'Is Crypto het Nieuwe Goud?'

Karen Luiken-05 december 2022 om 16:39

Iedereen heeft wel eens iets over digitale munten of NFT’s gehoord, maar weet jij precies hoe de wereld achter crypto in elkaar zit? De nieuwe documentairereeks ‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ gaat hier dieper op in.

De reeks volgt negen Vlamingen die de kijker meenemen in de wereld van cryptovaluta’s en NFT’s. Ook komen er vier experts aan het woord die verschillende voor- en nadelen opsommen.

Een van de gevolgde Vlamingen is VEXX, oftewel Vince Oktterman, wiens NFT’s voor hoge prijzen de deur uitgaan. VEXX wordt gezien als één van de grootste namen uit zijn generatie.

Andere namen die voorbij komen zijn onder meer die van crypto ondernemer Bruno Ver, crypto influencer Quinten Francois en Didi & Romaine Taihuttu. De laatste twee in dit rijtje maken deel uit van de uit Nederland afkomstige ‘Bitcoin Family’. Zij gaven alles op om volledig in de Bitcoin te gaan. Ze reizen de hele wereld rond en leiden een stressloos leven.

‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ is vanaf 18 december te zien op Streamz. De eerste beelden zie je hier:

'The Last Of Us' krijgt officiële trailer

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:22

Het beste van twee werelden komt samen voor gamers die van series houden. HBO werkt aan een serie van het beroemde spel ‘The Last Of Us’ en heeft daar afgelopen weekend gloednieuwe beelden van gedeeld. De officiële trailer is hier!

‘The Last Of Us’ is een populaire videogame, maar wordt nu door HBO omgevormd tot een serie. We weten al twee jaar dat-ie eraan zit te komen, maar binnenkort is het dan ook eindelijk zover. Vanaf 15 januari verschijnen de afleveringen op de streamingsdienst HBO Max.

Belle Ramsey, bekend van ‘Game of Thrones’, gaat Ellie spelen in de serie. Pedro Pascal, die je ook kunt kennen van titels als ‘Game of Thrones’ of ‘The Mandalorian’, kruipt in de huid van Joel.

Ontdek meer