Deze pareltjes verschijnen in juni op Disney+

Karen Luiken-03 juni 2022 om 13:01

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juni zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Abbot Elementary - 1 juni

In deze komedie volgen we een groep gedreven en gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat toondove directeur – die hun weg zoeken in het openbare scholensysteem in Philadelphia. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Hoewel deze hardwerkende ambtenaren met te weinig zijn en niet over voldoende middelen beschikken, houden ze van hun werk. Ook al zijn ze het niet eens met de visie van het schooldistrict ten opzichte van het onderwijs van de kinderen. Geschreven door Quinta Brunson die ook in de serie schittert, meest recent te zien in de Emmy-genomineerde serie 'A Black Lady Sketch Show'.

Fire Island - 3 juni

De moderne romantische komedie 'Fire Island' van Andrew Ahn speelt zich af in de iconische Pines en biedt een diverse en multiculturele kijk op LHBTIQ+ en romantiek. Geïnspireerd door de tijdloze avonturen van Jane Austens klassieker 'Pride and Prejudice' gaat het verhaal over twee beste vrienden (Joel Kim Booster en Bowen Yang) die met de hulp van goedkope rosé en hun eclectische vriendenkring een legendarisch zomeravontuur beleven.

Ms. Marvel - 8 juni

In de nieuwe serie 'Ms. Marvel' ontmoeten we Kamala Khan, een Amerikaanse tiener die moslim is en opgroeit in Jersey City. Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is een mega-superheldenfan met een enorme verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel. Toch heeft Kamala het gevoel dat ze er op school niet bijhoort en soms ook thuis niet. Totdat ze superkrachten krijgt, net als de helden naar wie ze altijd heeft opgekeken. Het leven wordt beter met superkrachten, toch?

Rise: a Family of Champions - 24 juni

Nadat ze van Nigeria naar Griekenland geëmigreerd waren, lukte het Vera en Charles Antetokounmpo nauwelijks om te overleven en hun vijf kinderen te onderhouden, en leefden ze onder continue dreiging van deportatie. Terwijl hun oudste zoon nog bij familie in Nigeria woonde, deed het gezin wanhopige pogingen om het Griekse staatsburgerschap te verkrijgen. Ze werden echter bij elke stap tegengewerkt. Als ze niet samen met de rest van het gezin souvenirs verkochten aan toeristen op de straten van Athene, speelden de broers basketbal bij een lokaal jeugdteam. Ze waren laatkomers in de sport, maar ontdekten hun grote basketbaltalent en werkten hard om sporters van wereldklasse te worden. Met behulp van een agent werd Giannis in 2013 geselecteerd voor de NBA. Dit veranderde niet alleen zijn leven, maar dat van zijn hele familie.

Only Murders in the Building, seizoen 2 - 28 juni

Na de schokkende dood van Arconia Board President Bunny Folger, racen Charles,Oliver & Mabel om haar moordenaar te ontmaskeren. Er volgen echter drie (ongelukkige) complicaties - het trio wordt publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast, en hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer