Deze pareltjes verschijnen in juni op Disney+

Karen Luiken-03 juni 2022 om 13:01

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juni zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Abbot Elementary - 1 juni

In deze komedie volgen we een groep gedreven en gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat toondove directeur – die hun weg zoeken in het openbare scholensysteem in Philadelphia. Ondanks de tegenslagen zijn ze vastbesloten hun leerlingen te helpen slagen in het leven. Hoewel deze hardwerkende ambtenaren met te weinig zijn en niet over voldoende middelen beschikken, houden ze van hun werk. Ook al zijn ze het niet eens met de visie van het schooldistrict ten opzichte van het onderwijs van de kinderen. Geschreven door Quinta Brunson die ook in de serie schittert, meest recent te zien in de Emmy-genomineerde serie 'A Black Lady Sketch Show'.

Fire Island - 3 juni

De moderne romantische komedie 'Fire Island' van Andrew Ahn speelt zich af in de iconische Pines en biedt een diverse en multiculturele kijk op LHBTIQ+ en romantiek. Geïnspireerd door de tijdloze avonturen van Jane Austens klassieker 'Pride and Prejudice' gaat het verhaal over twee beste vrienden (Joel Kim Booster en Bowen Yang) die met de hulp van goedkope rosé en hun eclectische vriendenkring een legendarisch zomeravontuur beleven.

Ms. Marvel - 8 juni

In de nieuwe serie 'Ms. Marvel' ontmoeten we Kamala Khan, een Amerikaanse tiener die moslim is en opgroeit in Jersey City. Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is een mega-superheldenfan met een enorme verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel. Toch heeft Kamala het gevoel dat ze er op school niet bijhoort en soms ook thuis niet. Totdat ze superkrachten krijgt, net als de helden naar wie ze altijd heeft opgekeken. Het leven wordt beter met superkrachten, toch?

Rise: a Family of Champions - 24 juni

Nadat ze van Nigeria naar Griekenland geëmigreerd waren, lukte het Vera en Charles Antetokounmpo nauwelijks om te overleven en hun vijf kinderen te onderhouden, en leefden ze onder continue dreiging van deportatie. Terwijl hun oudste zoon nog bij familie in Nigeria woonde, deed het gezin wanhopige pogingen om het Griekse staatsburgerschap te verkrijgen. Ze werden echter bij elke stap tegengewerkt. Als ze niet samen met de rest van het gezin souvenirs verkochten aan toeristen op de straten van Athene, speelden de broers basketbal bij een lokaal jeugdteam. Ze waren laatkomers in de sport, maar ontdekten hun grote basketbaltalent en werkten hard om sporters van wereldklasse te worden. Met behulp van een agent werd Giannis in 2013 geselecteerd voor de NBA. Dit veranderde niet alleen zijn leven, maar dat van zijn hele familie.

Only Murders in the Building, seizoen 2 - 28 juni

Na de schokkende dood van Arconia Board President Bunny Folger, racen Charles,Oliver & Mabel om haar moordenaar te ontmaskeren. Er volgen echter drie (ongelukkige) complicaties - het trio wordt publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast, en hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer