Deze man (20) heeft de langste tong ter wereld

Karen Luiken-08 juli 2021 om 03:50

​Een 20-jarige man uit India heeft het wereldrecord verbroken voor de langste menselijke tong ter wereld. Het lapje vlees is maar liefst 10,8 centimeter lang.

De man, Praveen genaamd, heeft met zijn tong een plekje verdiend in het India Book of Records. Wat hij er allemaal mee kan doen? Hij kan er zijn ellebogen mee likken, kan er bijna zijn wimpers mee aanraken en likt er het puntje van zijn neus mee.

Het record voor de langste menselijke tong ter wereld stond voorheen op naam van de Amerikaanse Nick Stoeberl. Zijn lap had in 2012 een lengte van 10,1 centimeter.

Vrouw die met zichzelf trouwde gaat nu scheiden omdat ze verliefd is

Karen Luiken-07 januari 2022 om 11:45

Een vrouw die eerder dit jaar in het nieuws kwam omdat ze met zichzelf trouwde, gaat nu scheiden. En wel om een belangrijke reden: ze heeft iemand anders ontmoet.

Het gaat om de Braziliaanse Cris Galera, die in september met zichzelf in het huwelijksbootje stapte omdat ze niet langer op mannen wilde wachten. “Ik was altijd bang om alleen te zijn, maar ik realiseerde me dat ik moest leren om me goed te voelen over mezelf”, zei ze destijds. “Toen dat gebeurde, besloot ik het te vieren.”

Negentig dagen later kreeg ze echter al snel spijt van haar beslissing. Volgens de Daily Star besloot ze van zichzelf te scheiden en heeft ze inmiddels smoorverliefd op iemand anders. “Ik was gelukkig zolang het duurde”, vertelt Cris. “Ik begon weer in liefde te geloven toen ik een speciaal iemand ontmoette.”

Vandalen vernielen standbeeld met enorme penis

Karen Luiken-07 januari 2022 om 09:09

Een paar dagen nadat het Peruaanse plaatsje Moche werd getrakteerd op een enorm standbeeld met een bijna nog grotere penis, is het kunstwerk al vernield. Het opvallende stuk werd neergezet om het nieuwe jaar te markeren.

Het beeld, dat vanwege het bijbehorende geslachtsdeel nogal een opvallende verschijning is, zorgde voor flink wat opschudding. Toeristen maar ook Peruaanse inwoners reisden massaal af naar Moche om het werk te kunnen aanschouwen. Er werden foto’s van gemaakt en op social media gedeeld.

Maar die pret is nu dus deels verpest. Het kunstwerk is een paar dagen nadat het geplaatst werd, vernield door vandalen. Vooral de penis van het beeld heeft moeten lijden; daar is een flinke hap uit.

Ladbible meldt dat de burgemeester van Moche heeft gezegd dat drie met messen gewapende mensen naar het standbeeld kwamen en een bewaker dreigde te vermoorden die daar werkte. Niet veel later sloegen ze een gat in de zijkant van het geslachtsdeel van het beeld.

Ontdek meer