Dan toch geen ban voor expliciete content op OnlyFans

Karen Luiken-25 augustus 2021 om 13:05

Vorige week kwam het nieuws dat OnlyFans seksueel expliciete content ging bannen van zijn platform vanaf 1 oktober. Dat ging gepaard met heel veel kritiek van de creators waardoor OnlyFans nu op zijn stappen terugkeert.

De ban kwam er omdat OnlyFans niet meer genoeg geld binnenkreeg van banken en andere investeerders, waardoor ze hun creators niet meer konden betalen. Voor hen leek het verbod op seksueel expliciete content dan de enige oplossing.

Toch waren ze niet gevoelig aan alle kritiek van de sekswerkers en besloten ze toch om de ban in te trekken. Ze lieten dan ook in een tweet weten: "Bedankt aan iedereen om jullie te laten horen. We hebben de nodige garanties gekregen om onze diverse creator community te ondersteunen en hebben de geplande beleidswijziging van 1 oktober opgeschort. OnlyFans staat voor inclusiviteit en we blijven alle makers een thuis bieden."


Ook al heeft het nieuws van de wijziging van hun richtlijnen voor negatieve aandacht gezorgd, toch is het niet voor niets geweest. Door de aankondiging ervan vertrokken er tamelijk wat creators naar andere platformen en kon OnlyFans zo hun investeerders onder druk zetten. Hierdoor zagen de banken ook in dat zo een ban op pornografische content niet de oplossing was en besloten ze toch om nog te investeren in het platform.

Ben je benieuwd hoe OnlyFans exact werkt? Kijk dan zeker naar Curious, onze nieuwe serie die nu al te zien is op Streamz en binnenkort op YouTube.

Test je kennis over seks!

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 10:00

Denk jij alles te weten over seks? Ben jij een expert op dit gebied en weet jij zelfs wat de gevolgen kunnen zijn als je met iemand het bed induikt? Doe de quiz en bewijs jezelf!

Zoals de vragen en antwoorden je inmiddels al duidelijk hebben gemaakt, is het zeer belangrijk dat je de boel ‘daar beneden’ goed schoon en in de gaten houdt. Je hebt geen zin in infecties of een vervelende blaasontsteking. Krijg je hier toch last van? Lees dan snel deze tips door, waarin we je vertellen wat je tegen een blaasontsteking kunt doen, en belangrijker nog: hoe je deze voorkomt.

Klein voorproefje: Urilys-Forte kan uitkomst bieden, een product dat helpt bij de vermindering van symptomen zoals een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen, continue plasdrang of pijn in de onderbuik.

Blaasontsteking? Deze tips kunnen helpen!

Karen Luiken-02 augustus 2022 om 13:00- Foto:

Polina Zimmerman

Een blaasontsteking. Veel vrouwen (en soms ook mannen) hebben er minstens één keer per jaar last van. Het kan ontstaan na een potje intieme seks onder de lakens, na een douchebeurt met iets te veel zeep of bij een lage weerstand. Maar hoe kom je er vanaf? Of beter nog: hoe voorkom je een blaasontsteking? We zetten een paar tips voor je op een rijtje.

  • We beginnen met één van de belangrijkste: drink veel. Blijf de hele dag door hydrateren en nuttig minimaal twee tot drie liter per dag. Dat mag water zijn, maar ook thee of melk.

  • Heb je het gevoel dat je naar de wc moet? Ga dan meteen naar het toilet en plas je blaas helemaal leeg. Plas ook direct na een sekspartij, omdat je op deze manier de bacteriën die tijdens je avontuurtje in de plasbuis terecht zijn gekomen, er meteen weer uit plast.

  • Zorg voor een goede hygiëne. Gebruik lauw water om de boel down under schoon te spoelen (zonder zeep!) en veeg na een toiletbezoek af van voor naar achteren. Als je het andersom doet, kunnen er bacteriën in je blaas terechtkomen waardoor er een blaasontsteking kan ontstaan.

  • Niet gelukt om je blaasontsteking tegen te houden? Dan hoef je niet meteen naar antibiotica te grijpen. Hoewel tot 40 procent van de klassieke blaasontstekingen zonder antibiotica behandeld kan worden, blijft dit de meest voorgeschreven behandeling. Toch bestaan er ook andere, natuurlijke oplossingen die kunnen helpen bij de behandeling van je blaasontsteking, zoals Urilys-Forte. Dit helpt bij de vermindering van symptomen zoals een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen, continue plasdrang of pijn in de onderbuik.

  • Het kan zijn dat een blaasontsteking snel over gaat. Met een beetje geluk ben je er binnen een paar dagen vanaf. Indien je blaasontsteking niet over is na een vijftal dagen, wordt er aangeraden om een bezoekje te brengen aan je arts. Heb je als man een blaasontsteking? Dan is het aangeraden om niet af te wachten en direct je arts te raadplegen.

  • Heb je vaak last van een blaasontsteking en wil je dit voorkomen? Middeltjes op basis van cranberry kunnen goed helpen! Je kunt ze zowel nemen in de vorm van sap als voedingssupplementen.

  • And last but not least: neem voldoende rust, eet gezond en gevarieerd en versterk op deze manier je weerstand. Er gaat niets boven een goede gezondheid!

Ontdek meer