Joe Exotic gaat met datingshow op zoek naar liefde

Karen Luiken-08 juli 2021 om 03:55

​Dit is een oproep aan iedereen die smoorverliefd is op Joe Exotic. De ‘Tiger King’-ster is op zoek naar een nieuwe partner en hoopt die te vinden met een eigen datingshow. Jep, dat lees je goed: de realityster – die nota bene achter de tralies zit – start een wedstrijd voor geïnteresseerden die zijn hart voor zich willen winnen.

Joe zit momenteel een straf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling. Hoewel hij nog een groot deel te gaan heeft, hoopt hij nog dit jaar vrij te kunnen komen. En met dat doel in het achterhoofd, gaat hij nu op zoek naar een nieuwe liefde.

Joe Maldonado-Passage, de echte naam van de realityster, start de wedstrijd ‘The Bachelor King’. Iedere man van achttien jaar of ouder mag zich aanmelden. De top drie gekozen heren krijgen een minivakantie met Joe zodra hij is vrijgelaten.

“Ik ben drie jaar door een hel gegaan”, zegt de tijgerliefhebber in een persbericht. “Ik ben van plan om een nieuw leven te leiden waar ik altijd van heb gedroomd en wil dat doorbrengen met iemand die een relatie serieus kan nemen. Ik wil dit delen met een geweldig iemand.”

Joe heeft overigens niet lang van het vrijgezelle bestaan kunnen genieten. Hij en zijn man Dillon zijn pas sinds kort uit elkaar.

Zien: Andy Peelman neemt afscheid van 'De Buurtpolitie'

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 21:45

Al sinds 2014 speelt de Vlaamse acteur Andy Peelman de rol van agent Koen Baetens in de VTM-serie 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie', maar dat hoofdstuk is nu volledig over en uit. De 38-jarige acteur heeft nu officieel afscheid genomen van zijn rol.

In de serie is immers te zien hoe Koen op een heroïsche manier om het leven komt: hij vangt een schot op voor niemand minder dan Veronique De Kock en sterft. Het afscheid zat er al lang aan te komen: “Ik wilde nog één laatste keer terugkomen. Maar dan moest ik wel sterven, dat was de voorwaarde”, liet hij weten aan Het Laatste Nieuws.

Op zijn insta plaatste Peelman ook een pakkend afscheidsbericht:

"Wat een rollercoaster! Hoe het allemaal begon, wat we allemaal bereikt hebben. Beetje strips, enkele bioscoopjes gedaan, dvd-boxen, bordspel, naar het schijnt een attractie in Plopsaland. Yes we can! Heel wat mensen hebben hier aan meegewerkt en dit alles mogelijk gemaakt. Bedankt daarvoor. Bedankt dat dit de start mocht zijn in de onbekende mediawereld. Ongelooflijke berichten die ik krijg van jullie, kijkers, fans van het gegeven... Doet deugd om te lezen dat Koen voor jullie écht wat betekende. Maar voor nu en voor altijd, Koen, out... Nu andere programma's maken waar jullie opnieuw blij van worden."

We gaan je missen Andy!

Dit is het afvalgeheim van Rebel Wilson

Karen Luiken-12 januari 2022 om 11:47

Rebel Wilson is maar liefst 35 kilo afgevallen. Zonder gek dieet, zonder sportschool. Hoe ze dat in hemelsnaam gedaan heeft? Ze onthult het in een gesprek met 'Apple Fitness+'.

De ‘Pitch Perfect’-actrice heeft geen drastische dingen hoeven doen om te komen waar ze nu is. Het enige wat ze wél heeft gedaan, is wandelen. Iedere dag een uur lang.

“Ik weet dat ik in een luxe positie zit met de meest geweldige personal trainers om me heen”, zegt Rebel. “Maar ik wil dat jullie weten dat ik vooral heb gewandeld. Dat is gratis. Iedereen kan het en het is veilig.”

De actrice voegt toe dat wandelen voor haar lichaamstype de beste manier is om vet te verliezen. “Mijn grootste tip is om naar buiten te gaan en te lopen. Als je dat een uur kunt doen, is dat het beste. Breng je lichaam gewoon in beweging.”

Ontdek meer