Joe Exotic gaat met datingshow op zoek naar liefde

Karen Luiken-08 juli 2021 om 03:55

​Dit is een oproep aan iedereen die smoorverliefd is op Joe Exotic. De ‘Tiger King’-ster is op zoek naar een nieuwe partner en hoopt die te vinden met een eigen datingshow. Jep, dat lees je goed: de realityster – die nota bene achter de tralies zit – start een wedstrijd voor geïnteresseerden die zijn hart voor zich willen winnen.

Joe zit momenteel een straf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling. Hoewel hij nog een groot deel te gaan heeft, hoopt hij nog dit jaar vrij te kunnen komen. En met dat doel in het achterhoofd, gaat hij nu op zoek naar een nieuwe liefde.

Joe Maldonado-Passage, de echte naam van de realityster, start de wedstrijd ‘The Bachelor King’. Iedere man van achttien jaar of ouder mag zich aanmelden. De top drie gekozen heren krijgen een minivakantie met Joe zodra hij is vrijgelaten.

“Ik ben drie jaar door een hel gegaan”, zegt de tijgerliefhebber in een persbericht. “Ik ben van plan om een nieuw leven te leiden waar ik altijd van heb gedroomd en wil dat doorbrengen met iemand die een relatie serieus kan nemen. Ik wil dit delen met een geweldig iemand.”

Joe heeft overigens niet lang van het vrijgezelle bestaan kunnen genieten. Hij en zijn man Dillon zijn pas sinds kort uit elkaar.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Moeder Angus Cloud vertelt over moment dat ze overleden zoon vond

Karen Luiken-26 september 2023 om 06:03

De moeder van Angus Cloud was degene die haar zoon levenloos vond na een overdosis drugs. Dat gebeurde in de ochtend van 31 juli. In een gesprek met People vertelt ze meer over het traumatische moment.

“Ik schudde hem in elkaar en begon tegen hem te schreeuwen”, zegt Lisa Cloud, de moeder van de ‘Euphoria’-ster Angus Cloud. “Ik duwde hem en hij viel op de grond. Ik probeerde hem te reanimeren door hem mond-op-mondbeademing en borstcompressies te geven. Ondertussen schreeuwde ik naar mijn buurman omdat ik Angus niet in de steek wilde laten terwijl het alarmnummer gebeld werd. Ik bleef doorgaan tot ze hem meenamen. Ik mis hem zo erg. Hij was de liefde van mijn leven.”

Vorige week is bekend geworden dat de acteur stierf aan een acute vergiftiging, het gevolg van een combinatie van fentanyl, cocaïne, methamfetamine en benzodiazepine in zijn lichaam.

Ontdek meer