Joe Exotic gaat met datingshow op zoek naar liefde

Karen Luiken-08 juli 2021 om 03:55

​Dit is een oproep aan iedereen die smoorverliefd is op Joe Exotic. De ‘Tiger King’-ster is op zoek naar een nieuwe partner en hoopt die te vinden met een eigen datingshow. Jep, dat lees je goed: de realityster – die nota bene achter de tralies zit – start een wedstrijd voor geïnteresseerden die zijn hart voor zich willen winnen.

Joe zit momenteel een straf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling. Hoewel hij nog een groot deel te gaan heeft, hoopt hij nog dit jaar vrij te kunnen komen. En met dat doel in het achterhoofd, gaat hij nu op zoek naar een nieuwe liefde.

Joe Maldonado-Passage, de echte naam van de realityster, start de wedstrijd ‘The Bachelor King’. Iedere man van achttien jaar of ouder mag zich aanmelden. De top drie gekozen heren krijgen een minivakantie met Joe zodra hij is vrijgelaten.

“Ik ben drie jaar door een hel gegaan”, zegt de tijgerliefhebber in een persbericht. “Ik ben van plan om een nieuw leven te leiden waar ik altijd van heb gedroomd en wil dat doorbrengen met iemand die een relatie serieus kan nemen. Ik wil dit delen met een geweldig iemand.”

Joe heeft overigens niet lang van het vrijgezelle bestaan kunnen genieten. Hij en zijn man Dillon zijn pas sinds kort uit elkaar.

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer