Joe Exotic gaat met datingshow op zoek naar liefde

Karen Luiken-08 juli 2021 om 03:55

​Dit is een oproep aan iedereen die smoorverliefd is op Joe Exotic. De ‘Tiger King’-ster is op zoek naar een nieuwe partner en hoopt die te vinden met een eigen datingshow. Jep, dat lees je goed: de realityster – die nota bene achter de tralies zit – start een wedstrijd voor geïnteresseerden die zijn hart voor zich willen winnen.

Joe zit momenteel een straf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling. Hoewel hij nog een groot deel te gaan heeft, hoopt hij nog dit jaar vrij te kunnen komen. En met dat doel in het achterhoofd, gaat hij nu op zoek naar een nieuwe liefde.

Joe Maldonado-Passage, de echte naam van de realityster, start de wedstrijd ‘The Bachelor King’. Iedere man van achttien jaar of ouder mag zich aanmelden. De top drie gekozen heren krijgen een minivakantie met Joe zodra hij is vrijgelaten.

“Ik ben drie jaar door een hel gegaan”, zegt de tijgerliefhebber in een persbericht. “Ik ben van plan om een nieuw leven te leiden waar ik altijd van heb gedroomd en wil dat doorbrengen met iemand die een relatie serieus kan nemen. Ik wil dit delen met een geweldig iemand.”

Joe heeft overigens niet lang van het vrijgezelle bestaan kunnen genieten. Hij en zijn man Dillon zijn pas sinds kort uit elkaar.

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer